ENTREPRISE BIRTI J.C.

Contactgegevens ENTREPRISE BIRTI J.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE BIRTI J.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE BIRTI J.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EMULATION 37; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25200277 (+32-25200277) 25200277 (+32-25200277)

Fax (fax): +32 (15) 145-10-87 +32 (15) 145-10-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE BIRTI J.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE BIRTI J.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE BIRTI J.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE BIRTI J.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE BIRTI J.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE BIRTI J.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE BIRTI J.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE BIRTI J.C.
Products information ENTREPRISE BIRTI J.C.

BTW identificatienummer (tax): BE06822204589
Ondernemingsnummer: 8578643798
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE BIRTI J.C.
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE BIRTI J.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE BIRTI J.C.
Addition kinds of activities for ENTREPRISE BIRTI J.C.

07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
32530203. Muur tegel, keramiek | Wall tile, ceramic
48320205. Praten | Talk
51399905. Slippers, huis | Slippers, house
62319904. Beurzen | Stock exchanges
73590901. Piano verhuur | Piano rental
94410401. Administratie van sociale en mannelijke programma's, federale overheid | Administration of social and manpower programs, federal government

Werken bij ENTREPRISE BIRTI J.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE BIRTI J.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE BIRTI J.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE BIRTI J.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE SAERT

    Type: Vaste Job

    Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • Logopediste m/v (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE BIRTI J.C. in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE BIRTI J.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE BIRTI J.C.. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE BIRTI J.C.. ENTREPRISE BIRTI J.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE BIRTI J.C.. Leave a respond for ENTREPRISE BIRTI J.C.. ENTREPRISE BIRTI J.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE BIRTI J.C. op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE BIRTI J.C.
Location of ENTREPRISE BIRTI J.C. on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE BIRTI J.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE BIRTI J.C. ENTREPRISE BIRTI J.C.: ED Renovaties BVBA | Pain d'Antan (Le) | T. MOLLAERT | K. VERMEEREN | De Post - La Poste

Other related companies as ENTREPRISE BIRTI J.C.: ED Renovaties BVBA | Pain d'Antan (Le) | T. MOLLAERT | K. VERMEEREN | De Post - La Poste

ENTREPRISE BIRTI J.C. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE BIRTI J.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06822204589. Het bedrijf ENTREPRISE BIRTI J.C. bevindt zich op het adres: RUE DE L'EMULATION 37; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 587,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE BIRTI J.C. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE BIRTI J.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE BIRTI J.C., openstaande posities, locatie van ENTREPRISE BIRTI J.C. op de kaart.

ENTREPRISE BIRTI J.C. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE BIRTI J.C., company assigned to the tax number BE06822204589. The company ENTREPRISE BIRTI J.C. is located at the address: RUE DE L'EMULATION 37; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 587,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of ENTREPRISE BIRTI J.C. is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE BIRTI J.C. is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE BIRTI J.C., open positions, location of ENTREPRISE BIRTI J.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE BIRTI J.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE BIRTI J.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE BIRTI J.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE BIRTI J.C., employees, financial statistics.