ELEKTRO VAN DER WILDT

Contactgegevens ELEKTRO VAN DER WILDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO VAN DER WILDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO VAN DER WILDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDLEI 41BC; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36653029 (+32-36653029) 36653029 (+32-36653029)

Fax (fax): +32 (87) 994-26-44 +32 (87) 994-26-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO VAN DER WILDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO VAN DER WILDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO VAN DER WILDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO VAN DER WILDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO VAN DER WILDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO VAN DER WILDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO VAN DER WILDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO VAN DER WILDT
Products information ELEKTRO VAN DER WILDT

BTW identificatienummer (tax): BE06904602050
Ondernemingsnummer: 5932037353
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 436,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO VAN DER WILDT
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO VAN DER WILDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO VAN DER WILDT
Addition kinds of activities for ELEKTRO VAN DER WILDT

072200. Gewas oogsten | Crop harvesting
283599. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
333999. Primaire nonferro metalen, nec, nec | Primary nonferrous metals, nec, nec
20910208. Oesters, geconserveerd en genezen | Oysters, preserved and cured
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
23940202. Liners en covers, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Liners and covers, fabric: made from purchased materials
34430701. baffles | Baffles
51599901. varkenshaar | Bristles

Werken bij ELEKTRO VAN DER WILDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO VAN DER WILDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO VAN DER WILDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO VAN DER WILDT. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma die gespecialiseerd is in standenbouw, zijn wij opzoek naar een gedreven schrijnwerker. Je zal zowel intern als op verplaatsing werken

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO VAN DER WILDT in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO VAN DER WILDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO VAN DER WILDT. Laat een reactie achter voor ELEKTRO VAN DER WILDT. ELEKTRO VAN DER WILDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO VAN DER WILDT. Leave a respond for ELEKTRO VAN DER WILDT. ELEKTRO VAN DER WILDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO VAN DER WILDT op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO VAN DER WILDT
Location of ELEKTRO VAN DER WILDT on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO VAN DER WILDT

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO VAN DER WILDT ELEKTRO VAN DER WILDT: SFINX | Studio 68 | HUIS MARIELIJNE | RONY DILISSEN | I. HENNIG EN CO BELGIUM

Other related companies as ELEKTRO VAN DER WILDT: SFINX | Studio 68 | HUIS MARIELIJNE | RONY DILISSEN | I. HENNIG EN CO BELGIUM

ELEKTRO VAN DER WILDT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO VAN DER WILDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06904602050. Het bedrijf ELEKTRO VAN DER WILDT bevindt zich op het adres: LEOPOLDLEI 41BC; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 436,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van ELEKTRO VAN DER WILDT is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO VAN DER WILDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO VAN DER WILDT, openstaande posities, locatie van ELEKTRO VAN DER WILDT op de kaart.

ELEKTRO VAN DER WILDT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO VAN DER WILDT, company assigned to the tax number BE06904602050. The company ELEKTRO VAN DER WILDT is located at the address: LEOPOLDLEI 41BC; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 436,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of ELEKTRO VAN DER WILDT is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO VAN DER WILDT is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO VAN DER WILDT, open positions, location of ELEKTRO VAN DER WILDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO VAN DER WILDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO VAN DER WILDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO VAN DER WILDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO VAN DER WILDT, employees, financial statistics.