DIDIER RIGAUX

Contactgegevens DIDIER RIGAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIDIER RIGAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIDIER RIGAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALFRED BARR? 51; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81433774 (+32-81433774) 81433774 (+32-81433774)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIDIER RIGAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIDIER RIGAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIDIER RIGAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIDIER RIGAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIDIER RIGAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIDIER RIGAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIDIER RIGAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIDIER RIGAUX
Products information DIDIER RIGAUX

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIDIER RIGAUX
(Get full report from official database of BE for DIDIER RIGAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIDIER RIGAUX
Addition kinds of activities for DIDIER RIGAUX

102101. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
238499. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
20489901. Karnemelkemulsie voor dierlijk voedsel | Buttermilk emulsion for animal food
22530206. Ski pakken, breien | Ski suits, knit
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
34499903. Aangepaste rol gevormde producten | Custom roll formed products

Werken bij DIDIER RIGAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIDIER RIGAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIDIER RIGAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIDIER RIGAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

  • Facility Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672403-inline.html?cid=Partner_VDAB The Facility Manager reports directly to the Director of Global Facilities and will be responsible for the management of building-related services and processes that support the core business. • Ensure customer satisfaction with facility management by providing capable and responsive representation to the client organizations • Works with facilities director to create formalized equipment maintenance plan including frequencies. Provides Director of Facilities status updates quarterly on maintenance results and deficiencies. • Ensure proper tracking and reporting of facilities work orders for preventive and reactive maintenance • Direct supervision of all vendor activities for services employed at the property level including day-to-day supervision of issues as they arise; such as repairs and maintenance, painting, plant services, sprinklers, HVAC, electrical, fire control panels, security card access. • Supervision of 1 Facilities Technician • Consultation and collaboration with vendor partners to ensure all are complying with scope of work and obligations per contracts • Ensure performance and safety standards are met for third party vendors • Support leadership in the implementation of short and long-term operational projects for the site • Manage new vendors as needed, preparing scope of work, interfacing with strategic sourcing to procure services to identify and justify sourced selections, monitor performance to meet cost and schedule.  • Project management, supervision, and coordination of contractors to manage work scope, budget, schedule and adherence to regulatory and code compliance as required by site, local, state, federal jurisdictions • Aid and site leadership in the planning of new business requirements (consolidation, expansion, line rearrangements) in line with strategic business objectives • Acts as liaison to public utility, environmental and energy agencies • Supports the development and updating of the Disaster Recovery Plan, in collaboration with business and ensures site readiness • Supports EHS Professional in overseeing facilities safety and training programs, first aid and First Responder program, Hazmat, Lock-out/Tag-out, chemical handling safety, MSDS data • Performs minor carpentry, painting, lighting and plumbing maintenance work as needed

Zoek naar antwoorden van DIDIER RIGAUX in sociale netwerken
Look for responds of DIDIER RIGAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIDIER RIGAUX. Laat een reactie achter voor DIDIER RIGAUX. DIDIER RIGAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIDIER RIGAUX. Leave a respond for DIDIER RIGAUX. DIDIER RIGAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIDIER RIGAUX op de google maps. Adres en contacten DIDIER RIGAUX
Location of DIDIER RIGAUX on the google maps. Address and contacts of DIDIER RIGAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come DIDIER RIGAUX DIDIER RIGAUX: DE LAENDER G. | COIFFURE BIE | M.P. DOUMONT | Claes R | GUSTAAF DE COSTER

Other related companies as DIDIER RIGAUX: DE LAENDER G. | COIFFURE BIE | M.P. DOUMONT | Claes R | GUSTAAF DE COSTER

DIDIER RIGAUX is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIDIER RIGAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf DIDIER RIGAUX bevindt zich op het adres: RUE ALFRED BARR? 51; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van DIDIER RIGAUX is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIDIER RIGAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIDIER RIGAUX, openstaande posities, locatie van DIDIER RIGAUX op de kaart.

DIDIER RIGAUX is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIDIER RIGAUX, company assigned to the tax number BE09778625488. The company DIDIER RIGAUX is located at the address: RUE ALFRED BARR? 51; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of DIDIER RIGAUX is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIDIER RIGAUX is not available. You also can look at reviews of DIDIER RIGAUX, open positions, location of DIDIER RIGAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIDIER RIGAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIDIER RIGAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIDIER RIGAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIDIER RIGAUX, employees, financial statistics.