BRUNO VAN DONGEN

Contactgegevens BRUNO VAN DONGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUNO VAN DONGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUNO VAN DONGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORAKKERWEG 1; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36697476 (+32-36697476) 36697476 (+32-36697476)

Fax (fax): +32 (57) 434-95-28 +32 (57) 434-95-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUNO VAN DONGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUNO VAN DONGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUNO VAN DONGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUNO VAN DONGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUNO VAN DONGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUNO VAN DONGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUNO VAN DONGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUNO VAN DONGEN
Products information BRUNO VAN DONGEN

BTW identificatienummer (tax): BE09397949218
Ondernemingsnummer: 2525726318
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUNO VAN DONGEN
(Get full report from official database of BE for BRUNO VAN DONGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUNO VAN DONGEN
Addition kinds of activities for BRUNO VAN DONGEN

733601. Kunstontwerp diensten | Art design services
836104. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care
28650109. Drug kleurstoffen, synthetisch | Drug dyes, synthetic
30110101. Landbouw binnenbuizen | Agricultural inner tubes
38260400. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus

Werken bij BRUNO VAN DONGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUNO VAN DONGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUNO VAN DONGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUNO VAN DONGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Telesales (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt ongeveer 3-10 afspraken per dag. Je registreert het resultaat van de gesprekken in het datasysteem.

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MELSBROEK - PERK – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

Zoek naar antwoorden van BRUNO VAN DONGEN in sociale netwerken
Look for responds of BRUNO VAN DONGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUNO VAN DONGEN. Laat een reactie achter voor BRUNO VAN DONGEN. BRUNO VAN DONGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUNO VAN DONGEN. Leave a respond for BRUNO VAN DONGEN. BRUNO VAN DONGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUNO VAN DONGEN op de google maps. Adres en contacten BRUNO VAN DONGEN
Location of BRUNO VAN DONGEN on the google maps. Address and contacts of BRUNO VAN DONGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUNO VAN DONGEN BRUNO VAN DONGEN: BACOB | MUTUALIT? SOCIALISTE | PATRICK BREMS | T?L?COM CONCEPT | MARIJKE TRAEN

Other related companies as BRUNO VAN DONGEN: BACOB | MUTUALIT? SOCIALISTE | PATRICK BREMS | T?L?COM CONCEPT | MARIJKE TRAEN

BRUNO VAN DONGEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUNO VAN DONGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09397949218. Het bedrijf BRUNO VAN DONGEN bevindt zich op het adres: DOORAKKERWEG 1; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van BRUNO VAN DONGEN is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUNO VAN DONGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUNO VAN DONGEN, openstaande posities, locatie van BRUNO VAN DONGEN op de kaart.

BRUNO VAN DONGEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUNO VAN DONGEN, company assigned to the tax number BE09397949218. The company BRUNO VAN DONGEN is located at the address: DOORAKKERWEG 1; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of BRUNO VAN DONGEN is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUNO VAN DONGEN is not available. You also can look at reviews of BRUNO VAN DONGEN, open positions, location of BRUNO VAN DONGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUNO VAN DONGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUNO VAN DONGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUNO VAN DONGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUNO VAN DONGEN, employees, financial statistics.