BIO-INSTALLAT. MATERELEC

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BIO-INSTALLAT. MATERELEC
Private companiesMetal Mining • BIO-INSTALLAT. MATERELEC

Contactgegevens BIO-INSTALLAT. MATERELEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIO-INSTALLAT. MATERELEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIO-INSTALLAT. MATERELEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VICTOR GREYSON 70; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26407059 (+32-26407059) 26407059 (+32-26407059)

Fax (fax): +32 (50) 322-44-55 +32 (50) 322-44-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIO-INSTALLAT. MATERELEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIO-INSTALLAT. MATERELEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIO-INSTALLAT. MATERELEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIO-INSTALLAT. MATERELEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIO-INSTALLAT. MATERELEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIO-INSTALLAT. MATERELEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIO-INSTALLAT. MATERELEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIO-INSTALLAT. MATERELEC
Products information BIO-INSTALLAT. MATERELEC

BTW identificatienummer (tax): BE06533813476
Ondernemingsnummer: 8841766357
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIO-INSTALLAT. MATERELEC
(Get full report from official database of BE for BIO-INSTALLAT. MATERELEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIO-INSTALLAT. MATERELEC
Addition kinds of activities for BIO-INSTALLAT. MATERELEC

26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
50469905. Parkeermeters | Parking meters
59489900. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker
79991105. Brug instructie | Bridge instruction

Werken bij BIO-INSTALLAT. MATERELEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIO-INSTALLAT. MATERELEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIO-INSTALLAT. MATERELEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIO-INSTALLAT. MATERELEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

  • magazijnbediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - administratieve afhandeling vracht Expeditors - controle van de vracht - labelen in het magazijn - ...

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van BIO-INSTALLAT. MATERELEC in sociale netwerken
Look for responds of BIO-INSTALLAT. MATERELEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIO-INSTALLAT. MATERELEC. Laat een reactie achter voor BIO-INSTALLAT. MATERELEC. BIO-INSTALLAT. MATERELEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIO-INSTALLAT. MATERELEC. Leave a respond for BIO-INSTALLAT. MATERELEC. BIO-INSTALLAT. MATERELEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIO-INSTALLAT. MATERELEC op de google maps. Adres en contacten BIO-INSTALLAT. MATERELEC
Location of BIO-INSTALLAT. MATERELEC on the google maps. Address and contacts of BIO-INSTALLAT. MATERELEC

Andere gerelateerde bedrijven als come BIO-INSTALLAT. MATERELEC BIO-INSTALLAT. MATERELEC: KBC | Mouton Blanc (Le) | C. CASSEAU | AVIS | Saelens

Other related companies as BIO-INSTALLAT. MATERELEC: KBC | Mouton Blanc (Le) | C. CASSEAU | AVIS | Saelens

BIO-INSTALLAT. MATERELEC is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIO-INSTALLAT. MATERELEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06533813476. Het bedrijf BIO-INSTALLAT. MATERELEC bevindt zich op het adres: RUE VICTOR GREYSON 70; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van BIO-INSTALLAT. MATERELEC is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIO-INSTALLAT. MATERELEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIO-INSTALLAT. MATERELEC, openstaande posities, locatie van BIO-INSTALLAT. MATERELEC op de kaart.

BIO-INSTALLAT. MATERELEC is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIO-INSTALLAT. MATERELEC, company assigned to the tax number BE06533813476. The company BIO-INSTALLAT. MATERELEC is located at the address: RUE VICTOR GREYSON 70; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of BIO-INSTALLAT. MATERELEC is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BIO-INSTALLAT. MATERELEC is not available. You also can look at reviews of BIO-INSTALLAT. MATERELEC, open positions, location of BIO-INSTALLAT. MATERELEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIO-INSTALLAT. MATERELEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIO-INSTALLAT. MATERELEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIO-INSTALLAT. MATERELEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIO-INSTALLAT. MATERELEC, employees, financial statistics.