ALBERT DOMS

Particuliere bedrijvenBosbouw • ALBERT DOMS
Private companiesForestry • ALBERT DOMS

Contactgegevens ALBERT DOMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT DOMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT DOMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VUURKRUISENLEI 37; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36531682 (+32-36531682) 36531682 (+32-36531682)

Fax (fax): +32 (63) 779-67-52 +32 (63) 779-67-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT DOMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT DOMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT DOMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT DOMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT DOMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT DOMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT DOMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT DOMS
Products information ALBERT DOMS

BTW identificatienummer (tax): BE01280151367
Ondernemingsnummer: 1909393310
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT DOMS
(Get full report from official database of BE for ALBERT DOMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT DOMS
Addition kinds of activities for ALBERT DOMS

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
8051. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
51319902. Bruidsbenodigdheden | Bridal supplies
51930103. Gedroogde bloemen | Dried flowers
59990000. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
86610102. Assemblage van Godskerk | Assembly of god church

Werken bij ALBERT DOMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT DOMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT DOMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT DOMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van ALBERT DOMS in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT DOMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT DOMS. Laat een reactie achter voor ALBERT DOMS. ALBERT DOMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT DOMS. Leave a respond for ALBERT DOMS. ALBERT DOMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT DOMS op de google maps. Adres en contacten ALBERT DOMS
Location of ALBERT DOMS on the google maps. Address and contacts of ALBERT DOMS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT DOMS ALBERT DOMS: BACOB | Italia Shoe Sportique | BURLET PAUL | DOUGLAS | EURODIA

Other related companies as ALBERT DOMS: BACOB | Italia Shoe Sportique | BURLET PAUL | DOUGLAS | EURODIA

ALBERT DOMS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT DOMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280151367. Het bedrijf ALBERT DOMS bevindt zich op het adres: VUURKRUISENLEI 37; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van ALBERT DOMS is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT DOMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT DOMS, openstaande posities, locatie van ALBERT DOMS op de kaart.

ALBERT DOMS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT DOMS, company assigned to the tax number BE01280151367. The company ALBERT DOMS is located at the address: VUURKRUISENLEI 37; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of ALBERT DOMS is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT DOMS is not available. You also can look at reviews of ALBERT DOMS, open positions, location of ALBERT DOMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT DOMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT DOMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT DOMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT DOMS, employees, financial statistics.