AJL CHAUFFAGE

Contactgegevens AJL CHAUFFAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AJL CHAUFFAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AJL CHAUFFAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GONOY 84; 5640; METTET, België

Telefoon (phone): 71714538 (+32-71714538) 71714538 (+32-71714538)

Fax (fax): +32 (53) 336-59-61 +32 (53) 336-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AJL CHAUFFAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AJL CHAUFFAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AJL CHAUFFAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AJL CHAUFFAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AJL CHAUFFAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AJL CHAUFFAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AJL CHAUFFAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AJL CHAUFFAGE
Products information AJL CHAUFFAGE

BTW identificatienummer (tax): BE02353790283
Ondernemingsnummer: 8464111328
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AJL CHAUFFAGE
(Get full report from official database of BE for AJL CHAUFFAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AJL CHAUFFAGE
Addition kinds of activities for AJL CHAUFFAGE

517299. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
594104. Oefen materiaal | Exercise equipment
673200. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
737103. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications
34431104. Ruimtesimulatiekamers, metalen plaat | Space simulation chambers, metal plate
35320104. Boren en boorapparatuur, mijnbouw (behalve olie en gas) | Drills and drilling equipment, mining (except oil and gas)
35419915. Ultrasone metalen snijwerktuigen | Ultrasonic metal cutting machine tools
79991600. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services

Werken bij AJL CHAUFFAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AJL CHAUFFAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AJL CHAUFFAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AJL CHAUFFAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Vaste Job

    -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van AJL CHAUFFAGE in sociale netwerken
Look for responds of AJL CHAUFFAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AJL CHAUFFAGE. Laat een reactie achter voor AJL CHAUFFAGE. AJL CHAUFFAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AJL CHAUFFAGE. Leave a respond for AJL CHAUFFAGE. AJL CHAUFFAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AJL CHAUFFAGE op de google maps. Adres en contacten AJL CHAUFFAGE
Location of AJL CHAUFFAGE on the google maps. Address and contacts of AJL CHAUFFAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come AJL CHAUFFAGE AJL CHAUFFAGE: Quoilin SA | ANDRE GLORIEUX | Vandenhaute Damien | MAISON FONTAINE | JOZEF VAN DOORSLAER

Other related companies as AJL CHAUFFAGE: Quoilin SA | ANDRE GLORIEUX | Vandenhaute Damien | MAISON FONTAINE | JOZEF VAN DOORSLAER

AJL CHAUFFAGE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AJL CHAUFFAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02353790283. Het bedrijf AJL CHAUFFAGE bevindt zich op het adres: RUE GONOY 84; 5640; METTET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 315,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van AJL CHAUFFAGE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AJL CHAUFFAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AJL CHAUFFAGE, openstaande posities, locatie van AJL CHAUFFAGE op de kaart.

AJL CHAUFFAGE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is AJL CHAUFFAGE, company assigned to the tax number BE02353790283. The company AJL CHAUFFAGE is located at the address: RUE GONOY 84; 5640; METTET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 315,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of AJL CHAUFFAGE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AJL CHAUFFAGE is not available. You also can look at reviews of AJL CHAUFFAGE, open positions, location of AJL CHAUFFAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AJL CHAUFFAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AJL CHAUFFAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AJL CHAUFFAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AJL CHAUFFAGE, employees, financial statistics.