DIRK BENOIT ELEKTRONIKA

Contactgegevens DIRK BENOIT ELEKTRONIKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK BENOIT ELEKTRONIKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK BENOIT ELEKTRONIKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 59; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56604119 (+32-56604119) 56604119 (+32-56604119)

Fax (fax): +32 (59) 261-70-63 +32 (59) 261-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK BENOIT ELEKTRONIKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK BENOIT ELEKTRONIKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK BENOIT ELEKTRONIKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK BENOIT ELEKTRONIKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK BENOIT ELEKTRONIKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK BENOIT ELEKTRONIKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK BENOIT ELEKTRONIKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK BENOIT ELEKTRONIKA
Products information DIRK BENOIT ELEKTRONIKA

BTW identificatienummer (tax): BE06965301513
Ondernemingsnummer: 9742370605
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK BENOIT ELEKTRONIKA
(Get full report from official database of BE for DIRK BENOIT ELEKTRONIKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK BENOIT ELEKTRONIKA
Addition kinds of activities for DIRK BENOIT ELEKTRONIKA

239999. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
363402. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
805299. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec
02549901. Kippenbroederij | Chicken hatchery
25140301. Kribben: metaal | Cribs: metal
35520200. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment

Werken bij DIRK BENOIT ELEKTRONIKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK BENOIT ELEKTRONIKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK BENOIT ELEKTRONIKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK BENOIT ELEKTRONIKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Customer service assistent (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van DIRK BENOIT ELEKTRONIKA in sociale netwerken
Look for responds of DIRK BENOIT ELEKTRONIKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK BENOIT ELEKTRONIKA. Laat een reactie achter voor DIRK BENOIT ELEKTRONIKA. DIRK BENOIT ELEKTRONIKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK BENOIT ELEKTRONIKA. Leave a respond for DIRK BENOIT ELEKTRONIKA. DIRK BENOIT ELEKTRONIKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK BENOIT ELEKTRONIKA op de google maps. Adres en contacten DIRK BENOIT ELEKTRONIKA
Location of DIRK BENOIT ELEKTRONIKA on the google maps. Address and contacts of DIRK BENOIT ELEKTRONIKA

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK BENOIT ELEKTRONIKA DIRK BENOIT ELEKTRONIKA: Joukes M | BIKER PRINT | REYNAERTS | SABINE FLAMEY | MARTENS

Other related companies as DIRK BENOIT ELEKTRONIKA: Joukes M | BIKER PRINT | REYNAERTS | SABINE FLAMEY | MARTENS

DIRK BENOIT ELEKTRONIKA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK BENOIT ELEKTRONIKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06965301513. Het bedrijf DIRK BENOIT ELEKTRONIKA bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 59; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 747,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van DIRK BENOIT ELEKTRONIKA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK BENOIT ELEKTRONIKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK BENOIT ELEKTRONIKA, openstaande posities, locatie van DIRK BENOIT ELEKTRONIKA op de kaart.

DIRK BENOIT ELEKTRONIKA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK BENOIT ELEKTRONIKA, company assigned to the tax number BE06965301513. The company DIRK BENOIT ELEKTRONIKA is located at the address: LINDESTRAAT 59; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 747,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique industrielle. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of DIRK BENOIT ELEKTRONIKA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK BENOIT ELEKTRONIKA is not available. You also can look at reviews of DIRK BENOIT ELEKTRONIKA, open positions, location of DIRK BENOIT ELEKTRONIKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK BENOIT ELEKTRONIKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK BENOIT ELEKTRONIKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK BENOIT ELEKTRONIKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK BENOIT ELEKTRONIKA, employees, financial statistics.