PHILIPPE PONCELET

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • PHILIPPE PONCELET

Contactgegevens PHILIPPE PONCELET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE PONCELET: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE PONCELET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?EGLISE 7; 5537; ANH?E, België

Telefoon (phone): 82613295 (+32-82613295) 82613295 (+32-82613295)

Fax (fax): +32 (3) 633-77-68 +32 (3) 633-77-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE PONCELET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE PONCELET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE PONCELET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE PONCELET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE PONCELET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE PONCELET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE PONCELET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE PONCELET
Products information PHILIPPE PONCELET

BTW identificatienummer (tax): BE06243499755
Ondernemingsnummer: 1246643066
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE PONCELET
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE PONCELET)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE PONCELET
Addition kinds of activities for PHILIPPE PONCELET

152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
24310601. Sier houtwerk: kroonlijsten, mantels, enz. | Ornamental woodwork: cornices, mantels, etc.
34790216. Pan glazen | Pan glazing
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices
39539903. Letters (markeringsapparaten), metaal | Letters (marking devices), metal
50630202. Kabelleiding | Cable conduit
80939903. Rehabilitatiecentrum, poliklinische behandeling | Rehabilitation center, outpatient treatment
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij PHILIPPE PONCELET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE PONCELET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE PONCELET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE PONCELET. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geraardsbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • verkooper/verkoopster voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: BROOD & BANKET HINDRYCKX

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij te Pittem zijn we op zoek naar een verkoopster/verkoper voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE PONCELET in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE PONCELET in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE PONCELET. Laat een reactie achter voor PHILIPPE PONCELET. PHILIPPE PONCELET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE PONCELET. Leave a respond for PHILIPPE PONCELET. PHILIPPE PONCELET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE PONCELET op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE PONCELET
Location of PHILIPPE PONCELET on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE PONCELET

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE PONCELET PHILIPPE PONCELET: Collée A | Vancoppenolle F | GALERIE ART FACTORY | APOTHEEK CENTRA | Lieben Gevogelte & Wild NV

Other related companies as PHILIPPE PONCELET: Collée A | Vancoppenolle F | GALERIE ART FACTORY | APOTHEEK CENTRA | Lieben Gevogelte & Wild NV

PHILIPPE PONCELET is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE PONCELET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06243499755. Het bedrijf PHILIPPE PONCELET bevindt zich op het adres: RUE DE L?EGLISE 7; 5537; ANH?E. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE PONCELET is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE PONCELET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE PONCELET, openstaande posities, locatie van PHILIPPE PONCELET op de kaart.

PHILIPPE PONCELET is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE PONCELET, company assigned to the tax number BE06243499755. The company PHILIPPE PONCELET is located at the address: RUE DE L?EGLISE 7; 5537; ANH?E. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of PHILIPPE PONCELET is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE PONCELET is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE PONCELET, open positions, location of PHILIPPE PONCELET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE PONCELET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE PONCELET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE PONCELET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE PONCELET, employees, financial statistics.