J. VANDERHOYDONCKS

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • J. VANDERHOYDONCKS
Private companiesDepository Institutions • J. VANDERHOYDONCKS

Contactgegevens J. VANDERHOYDONCKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. VANDERHOYDONCKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. VANDERHOYDONCKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIETERREIN KOLMEN 1108; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11590200 (+32-11590200) 11590200 (+32-11590200)

Fax (fax): +32 (83) 691-39-63 +32 (83) 691-39-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. VANDERHOYDONCKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. VANDERHOYDONCKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. VANDERHOYDONCKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. VANDERHOYDONCKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. VANDERHOYDONCKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. VANDERHOYDONCKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. VANDERHOYDONCKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. VANDERHOYDONCKS
Products information J. VANDERHOYDONCKS

BTW identificatienummer (tax): BE05407440185
Ondernemingsnummer: 1460876464
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. VANDERHOYDONCKS
(Get full report from official database of BE for J. VANDERHOYDONCKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. VANDERHOYDONCKS
Addition kinds of activities for J. VANDERHOYDONCKS

514199. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
29110202. Benzine mengende planten | Gasoline blending plants
36740210. Alleen-lezen geheugen (rom) | Read-only memory (rom)
50310202. Moulding, alle materialen | Molding, all materials
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
79480202. Dog race track operatie | Dog race track operation

Werken bij J. VANDERHOYDONCKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. VANDERHOYDONCKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. VANDERHOYDONCKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. VANDERHOYDONCKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare. Wil je ons beter leren kennen? Voor ons vastgoedkantoor in Roeselare zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Roeselare verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Computer Recruitment Services - Social Intranet Manager (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK377: Social Intranet manager: Banking, Brussels     Role Interesting role involves owning and managing the bank's knowledge and collaboration platform / social intranet (navigation, best practices, authoring etc.)  Manage the end-user support model for the employee collaboration platform. Be the main contact point for the platform towards employees. Escalate and resolve issues promptly by liaising with both stakeholders and IT.  Take care of the evolution of the platform. Identify opportunities to improve the platform based on qualitative and quantitative feedback. Manage change requests to drive continuous improvement. Draw on business needs to improve user experience.  Communicate actively with all main stakeholders, ambassadors and user groups throughout the full adoption cycle. Enable employees to find relevant training, support and onboarding resources. Coach business leaders, community managers and end-users to activate business adoption of our employee collaboration platform.  Provide expert advice on how users can achieve their goals through the channel you own. Help users finetune the scope and business purpose for their community. Map existing business processes and content in close partnership with the business owner.  Monitor site analytics and report on key performance indicators to Senior management and other stakeholders.  Contribute alongside the business and IT stakeholders on the evolution of the bank's digital workplace eco-system.   Skills Proven skills in project management and ability to prioritise competing interests while driving towards overall success Ability to understand the way employees work and shape solutions which fit their needs Knowledge of the Jive platform and Office 365 Familiarity with content management systems is a plus Thinks 'outside the box' and is able to find solutions to meet business needs   Soft skills Naturally collaborative person who listens and invests in others to achieve common goals. You love to challenge the status quo and are eager to propose creative solutions to problems. Excellent interpersonal communication skills both orally and in writing. Fast learner, high level of autonomy with the ability and experience to work on own initiative and take decisions. Good organisational skills and ability to manage own time effectively. Stress resistant and flexible to accommodate changing priorities. Team spirit, searching for end to end view by leveraging others views to come with most adequate solutions. You have the ability to prioritize effectively in a multitasking environment and manage conflicting demands. A hands-on mentality and willingness to make it happen   Details  You must be an EU national to be considered for this role  Reference: Nk377 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Duration:6 months Start date: ASAP Language: English   

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van J. VANDERHOYDONCKS in sociale netwerken
Look for responds of J. VANDERHOYDONCKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. VANDERHOYDONCKS. Laat een reactie achter voor J. VANDERHOYDONCKS. J. VANDERHOYDONCKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. VANDERHOYDONCKS. Leave a respond for J. VANDERHOYDONCKS. J. VANDERHOYDONCKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. VANDERHOYDONCKS op de google maps. Adres en contacten J. VANDERHOYDONCKS
Location of J. VANDERHOYDONCKS on the google maps. Address and contacts of J. VANDERHOYDONCKS

Andere gerelateerde bedrijven als come J. VANDERHOYDONCKS J. VANDERHOYDONCKS: COMPTAFISCA COINTE | CHRISTIAENS | VDS-ELEC | SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA | Parotte Fr茅d茅ric

Other related companies as J. VANDERHOYDONCKS: COMPTAFISCA COINTE | CHRISTIAENS | VDS-ELEC | SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA | Parotte Fr茅d茅ric

J. VANDERHOYDONCKS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. VANDERHOYDONCKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05407440185. Het bedrijf J. VANDERHOYDONCKS bevindt zich op het adres: INDUSTRIETERREIN KOLMEN 1108; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van J. VANDERHOYDONCKS is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. VANDERHOYDONCKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. VANDERHOYDONCKS, openstaande posities, locatie van J. VANDERHOYDONCKS op de kaart.

J. VANDERHOYDONCKS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. VANDERHOYDONCKS, company assigned to the tax number BE05407440185. The company J. VANDERHOYDONCKS is located at the address: INDUSTRIETERREIN KOLMEN 1108; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of J. VANDERHOYDONCKS is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J. VANDERHOYDONCKS is not available. You also can look at reviews of J. VANDERHOYDONCKS, open positions, location of J. VANDERHOYDONCKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. VANDERHOYDONCKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. VANDERHOYDONCKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. VANDERHOYDONCKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. VANDERHOYDONCKS, employees, financial statistics.