SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA
Private companiesDepository Institutions • SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

Contactgegevens SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burchtstr 79 9150 Kruibeke, België

Telefoon (phone): 32.37 44 15 25 32.37 44 15 25

Fax (fax): 32.37 74 39 85 32.37 74 39 85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA
Products information SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01026641845
Ondernemingsnummer: 7172119140
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Packing and packaging - machinery and equipment

Product categorie (product category): Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA
(Get full report from official database of BE for SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA
Addition kinds of activities for SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

769914. Reparatie van landbouwmachines | Agricultural equipment repair services
17990100. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
32310302. Reflector glazen kralen, voor snelwegborden of reflectoren | Reflector glass beads, for highway signs or reflectors
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
34460501. Kanalen, furring | Channels, furring
39999914. Groeiende metaalproducten | Flocking metal products
67999901. Beleggingsclubs | Investment clubs
87420301. Distributiekanalen consultant | Distribution channels consultant
94410400. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government

Werken bij SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Procesoperator - 6-ploegen - regio Waregem - mooie verloning!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een procesoperator. (regio Waregem) Firma verwekt groene elektriciteit! U werkt steeds per 2, jullie wisselen elkaar af: Ene dag controlekamer 15 à 20 pc-schermen en camerabeelden om te controleren Andere dag in de productie bekijkt alles ter plaatse indien problemen, aanpassingen doen aan de parameters u communiceert via walkie-talkie met je collega in de controlekamer

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Jobstudent schoonmaak bussen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij studenten die 1 à 2 weekdagen beschikbaar zijn voor het schoonmaken van bussen.

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

Zoek naar antwoorden van SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Laat een reactie achter voor SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. Leave a respond for SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA. SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA op de google maps. Adres en contacten SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA
Location of SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA on the google maps. Address and contacts of SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: CARR? NOIR | B.V.B.A. GARAGE CALLENS | Taxi du Fort | VANESSE MOTO SPRL | A. DUDEBOUT

Other related companies as SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA: CARR? NOIR | B.V.B.A. GARAGE CALLENS | Taxi du Fort | VANESSE MOTO SPRL | A. DUDEBOUT

SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01026641845. Het bedrijf SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA bevindt zich op het adres: Burchtstr 79 9150 Kruibeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 510,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Packing and packaging - machinery and equipment.
De hoofdactiviteit van SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, openstaande posities, locatie van SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA op de kaart.

SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, company assigned to the tax number BE01026641845. The company SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is located at the address: Burchtstr 79 9150 Kruibeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 510,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mechanical Engineering - machines. List of products are Packing and packaging - machinery and equipment.
The main activity of SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA is not available. You also can look at reviews of SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, open positions, location of SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHELDEMAN-HUYBENS BVBA, employees, financial statistics.