ELEKTRO SERVICE CENTER

Contactgegevens ELEKTRO SERVICE CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO SERVICE CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO SERVICE CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORENSTRAAT 38; 3384; GLABBEEK, België

Telefoon (phone): 16779228 (+32-16779228) 16779228 (+32-16779228)

Fax (fax): +32 (53) 208-44-81 +32 (53) 208-44-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO SERVICE CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO SERVICE CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO SERVICE CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO SERVICE CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO SERVICE CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO SERVICE CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO SERVICE CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO SERVICE CENTER
Products information ELEKTRO SERVICE CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE08105682373
Ondernemingsnummer: 6233337402
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 520,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle. Installation de menuiserie métallique. Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO SERVICE CENTER
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO SERVICE CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO SERVICE CENTER
Addition kinds of activities for ELEKTRO SERVICE CENTER

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
239300. Textielzakken | Textile bags
02110000. Rundvee veevoeders | Beef cattle feedlots
20330308. Fruittaartmixen en vullingen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pie mixes and fillings: packaged in cans, jars, etc.
30530102. Pakken, alle materialen | Gaskets, all materials
36259912. Numerieke controles | Numerical controls
39490800. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
54990103. Vitamine voedsel winkels | Vitamin food stores
79979904. Landclub, lidmaatschap | Country club, membership
83990102. Gemeenschapskist | Community chest

Werken bij ELEKTRO SERVICE CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO SERVICE CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO SERVICE CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO SERVICE CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • magazijnbediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - administratieve afhandeling vracht Expeditors - controle van de vracht - labelen in het magazijn - ...

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Marketing Data Analyst (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    We zoeken een Marketing Data Analyst in Tessenderlo. Pas afgestudeerd en ben je Expert in Excel? Dan hebben wij dé job voor jou! Je komt terecht in een bedrijf gelegen in Tessenderlo in volle expansie, behorend tot een internationale groep en erkend als industrieleider in zijn segment. Deze functie heeft als bedoeling de marktinformatie te verspreiden binnen het bedrijf, alsook de informatie van het bedrijf door te geven aan de verschillende associaties die markt data verspreiden. Verantwoordelijkheden Marketing Data Analys:t Je verzamelt leveringsrapporten van klanten Je verzorgt de upload van gegevens naar associaties Je download marktgegevens van verwante verenigingen Converteren van downloads naar onbewerkte gegevens Voorbereiden van (standaard) interne rapporten Assisteren bij het maken van analyserapporten Presentaties voorbereiden Leiden van enquêtes Mediaplatform organiseren en beheren (wedstrijdpublicaties) Telefoon- en mailcommunicatie met belanghebbenden in meerdere talen

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO SERVICE CENTER in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO SERVICE CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO SERVICE CENTER. Laat een reactie achter voor ELEKTRO SERVICE CENTER. ELEKTRO SERVICE CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO SERVICE CENTER. Leave a respond for ELEKTRO SERVICE CENTER. ELEKTRO SERVICE CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO SERVICE CENTER op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO SERVICE CENTER
Location of ELEKTRO SERVICE CENTER on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO SERVICE CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO SERVICE CENTER ELEKTRO SERVICE CENTER: AIKIDO KOSHI | VILLA LATINA | PATRICK CHARLES | D. SLACHMUYLDERS | FRANCOIS RONSEL

Other related companies as ELEKTRO SERVICE CENTER: AIKIDO KOSHI | VILLA LATINA | PATRICK CHARLES | D. SLACHMUYLDERS | FRANCOIS RONSEL

ELEKTRO SERVICE CENTER is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO SERVICE CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08105682373. Het bedrijf ELEKTRO SERVICE CENTER bevindt zich op het adres: TORENSTRAAT 38; 3384; GLABBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 520,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Installation de menuiserie métallique. Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds..
De hoofdactiviteit van ELEKTRO SERVICE CENTER is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO SERVICE CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO SERVICE CENTER, openstaande posities, locatie van ELEKTRO SERVICE CENTER op de kaart.

ELEKTRO SERVICE CENTER is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO SERVICE CENTER, company assigned to the tax number BE08105682373. The company ELEKTRO SERVICE CENTER is located at the address: TORENSTRAAT 38; 3384; GLABBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 520,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique industrielle. Installation de menuiserie métallique. Installation électrique résidentielle. List of products are Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds..
The main activity of ELEKTRO SERVICE CENTER is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO SERVICE CENTER is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO SERVICE CENTER, open positions, location of ELEKTRO SERVICE CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO SERVICE CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO SERVICE CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO SERVICE CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO SERVICE CENTER, employees, financial statistics.