SMEETS ALARMCENTER

Contactgegevens SMEETS ALARMCENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMEETS ALARMCENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMEETS ALARMCENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SASSTRAAT 5; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11241769 (+32-11241769) 11241769 (+32-11241769)

Fax (fax): +32 (55) 528-10-15 +32 (55) 528-10-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMEETS ALARMCENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMEETS ALARMCENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMEETS ALARMCENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMEETS ALARMCENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMEETS ALARMCENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMEETS ALARMCENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMEETS ALARMCENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMEETS ALARMCENTER
Products information SMEETS ALARMCENTER

BTW identificatienummer (tax): BE09381744384
Ondernemingsnummer: 7006225585
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMEETS ALARMCENTER
(Get full report from official database of BE for SMEETS ALARMCENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMEETS ALARMCENTER
Addition kinds of activities for SMEETS ALARMCENTER

02419901. Zweepvarkensvervangende boerderij | Dairy heifer replacement farm
20460106. Aardappelzetmeel | Potato starch
25990100. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
30890324. Fiberglass deuren | Fiberglass doors
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
35370210. Heftrucks, industrieel: vorken, platformen, schroeven, enz. | Lift trucks, industrial: fork, platform, straddle, etc.
38210300. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
42260000. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
50840200. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories

Werken bij SMEETS ALARMCENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMEETS ALARMCENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMEETS ALARMCENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMEETS ALARMCENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TAXI MARC

    Type: Studentenjob

    Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van SMEETS ALARMCENTER in sociale netwerken
Look for responds of SMEETS ALARMCENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMEETS ALARMCENTER. Laat een reactie achter voor SMEETS ALARMCENTER. SMEETS ALARMCENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMEETS ALARMCENTER. Leave a respond for SMEETS ALARMCENTER. SMEETS ALARMCENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMEETS ALARMCENTER op de google maps. Adres en contacten SMEETS ALARMCENTER
Location of SMEETS ALARMCENTER on the google maps. Address and contacts of SMEETS ALARMCENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come SMEETS ALARMCENTER SMEETS ALARMCENTER: JEAN AVERHALS | PIERRE-YVES THIENPONT | CENTRE SPORTIF | L.V.M. | Demoustier Sylvie

Other related companies as SMEETS ALARMCENTER: JEAN AVERHALS | PIERRE-YVES THIENPONT | CENTRE SPORTIF | L.V.M. | Demoustier Sylvie

SMEETS ALARMCENTER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMEETS ALARMCENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09381744384. Het bedrijf SMEETS ALARMCENTER bevindt zich op het adres: SASSTRAAT 5; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 611,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques..
De hoofdactiviteit van SMEETS ALARMCENTER is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMEETS ALARMCENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMEETS ALARMCENTER, openstaande posities, locatie van SMEETS ALARMCENTER op de kaart.

SMEETS ALARMCENTER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMEETS ALARMCENTER, company assigned to the tax number BE09381744384. The company SMEETS ALARMCENTER is located at the address: SASSTRAAT 5; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 611,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique industrielle. Installation de menuiserie métallique. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques..
The main activity of SMEETS ALARMCENTER is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SMEETS ALARMCENTER is not available. You also can look at reviews of SMEETS ALARMCENTER, open positions, location of SMEETS ALARMCENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMEETS ALARMCENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMEETS ALARMCENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMEETS ALARMCENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMEETS ALARMCENTER, employees, financial statistics.