PIERRE-YVES THIENPONT

Contactgegevens PIERRE-YVES THIENPONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE-YVES THIENPONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE-YVES THIENPONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RENIER CHALON 4; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 23473937 (+32-23473937) 23473937 (+32-23473937)

Fax (fax): +32 (53) 545-63-58 +32 (53) 545-63-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE-YVES THIENPONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE-YVES THIENPONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE-YVES THIENPONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE-YVES THIENPONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE-YVES THIENPONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE-YVES THIENPONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE-YVES THIENPONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE-YVES THIENPONT
Products information PIERRE-YVES THIENPONT

BTW identificatienummer (tax): BE01018127441
Ondernemingsnummer: 7085601806
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE-YVES THIENPONT
(Get full report from official database of BE for PIERRE-YVES THIENPONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE-YVES THIENPONT
Addition kinds of activities for PIERRE-YVES THIENPONT

1411. Dimensiesteen | Dimension stone
399907. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
20510202. Cakes, bakkerij: behalve bevroren | Cakes, bakery: except frozen
38410213. sphygmomanometers | Sphygmomanometers
39519907. Potloden en potlooddelen, mechanisch | Pencils and pencil parts, mechanical
62119901. Hypotheken, kopen en verkopen | Mortgages, buying and selling
73490101. Gebouw schoonmaakdienst | Building cleaning service

Werken bij PIERRE-YVES THIENPONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE-YVES THIENPONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE-YVES THIENPONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE-YVES THIENPONT. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

 • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

 • Monteur (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

 • Onderhoudsmecanicien (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je zal worden ingezet op verschillende projecten in functie van onze klant. Je staat in voor het algemeen mechanisch onderhoud.

 • Boekhouder (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

 • Junior Werfleider (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

 • HUISHOUDHULP Vorselaar - Direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

  Regio: HOEVENEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

 • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: YILDIRIM HORECA

  Type: Vaste Job

  Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

 • Assistent Quality (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van PIERRE-YVES THIENPONT in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE-YVES THIENPONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE-YVES THIENPONT. Laat een reactie achter voor PIERRE-YVES THIENPONT. PIERRE-YVES THIENPONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE-YVES THIENPONT. Leave a respond for PIERRE-YVES THIENPONT. PIERRE-YVES THIENPONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE-YVES THIENPONT op de google maps. Adres en contacten PIERRE-YVES THIENPONT
Location of PIERRE-YVES THIENPONT on the google maps. Address and contacts of PIERRE-YVES THIENPONT

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE-YVES THIENPONT PIERRE-YVES THIENPONT: JEAN-PIERRE STROUWEN | D. CREPIN | FILIP DEPIERE | DEMDEG | Carlton

Other related companies as PIERRE-YVES THIENPONT: JEAN-PIERRE STROUWEN | D. CREPIN | FILIP DEPIERE | DEMDEG | Carlton

PIERRE-YVES THIENPONT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE-YVES THIENPONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018127441. Het bedrijf PIERRE-YVES THIENPONT bevindt zich op het adres: RUE RENIER CHALON 4; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PIERRE-YVES THIENPONT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE-YVES THIENPONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE-YVES THIENPONT, openstaande posities, locatie van PIERRE-YVES THIENPONT op de kaart.

PIERRE-YVES THIENPONT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE-YVES THIENPONT, company assigned to the tax number BE01018127441. The company PIERRE-YVES THIENPONT is located at the address: RUE RENIER CHALON 4; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PIERRE-YVES THIENPONT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE-YVES THIENPONT is not available. You also can look at reviews of PIERRE-YVES THIENPONT, open positions, location of PIERRE-YVES THIENPONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE-YVES THIENPONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE-YVES THIENPONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE-YVES THIENPONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE-YVES THIENPONT, employees, financial statistics.