WOUTERS LTD CONSTRUCTION

Contactgegevens WOUTERS LTD CONSTRUCTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOUTERS LTD CONSTRUCTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOUTERS LTD CONSTRUCTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENEINDE 119; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 475911179 (+32-475911179) 475911179 (+32-475911179)

Fax (fax): +32 (13) 183-55-34 +32 (13) 183-55-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOUTERS LTD CONSTRUCTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOUTERS LTD CONSTRUCTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOUTERS LTD CONSTRUCTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOUTERS LTD CONSTRUCTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOUTERS LTD CONSTRUCTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOUTERS LTD CONSTRUCTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOUTERS LTD CONSTRUCTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOUTERS LTD CONSTRUCTION
Products information WOUTERS LTD CONSTRUCTION

BTW identificatienummer (tax): BE02777313232
Ondernemingsnummer: 6380554199
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOUTERS LTD CONSTRUCTION
(Get full report from official database of BE for WOUTERS LTD CONSTRUCTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOUTERS LTD CONSTRUCTION
Addition kinds of activities for WOUTERS LTD CONSTRUCTION

078102. Landschapsdiensten | Landscape services
26729900. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
26759900. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
27969907. Stereotype platen | Stereotype plates
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
35990102. Carrousels (vrolijk-rondes) | Carousels (merry-go-rounds)
38429901. Plakband en pleisters, medicijn of niet-medicijn | Adhesive tape and plasters, medicated or non-medicated
72170100. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
73899942. Aankoop dienst | Purchasing service

Werken bij WOUTERS LTD CONSTRUCTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOUTERS LTD CONSTRUCTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOUTERS LTD CONSTRUCTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOUTERS LTD CONSTRUCTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van WOUTERS LTD CONSTRUCTION in sociale netwerken
Look for responds of WOUTERS LTD CONSTRUCTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOUTERS LTD CONSTRUCTION. Laat een reactie achter voor WOUTERS LTD CONSTRUCTION. WOUTERS LTD CONSTRUCTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOUTERS LTD CONSTRUCTION. Leave a respond for WOUTERS LTD CONSTRUCTION. WOUTERS LTD CONSTRUCTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOUTERS LTD CONSTRUCTION op de google maps. Adres en contacten WOUTERS LTD CONSTRUCTION
Location of WOUTERS LTD CONSTRUCTION on the google maps. Address and contacts of WOUTERS LTD CONSTRUCTION

Andere gerelateerde bedrijven als come WOUTERS LTD CONSTRUCTION WOUTERS LTD CONSTRUCTION: FORTIS | Reyns W | Penfo Fotografie NV | COURS TECHN.COMM.& PROF. | DEWULF HEDWIG

Other related companies as WOUTERS LTD CONSTRUCTION: FORTIS | Reyns W | Penfo Fotografie NV | COURS TECHN.COMM.& PROF. | DEWULF HEDWIG

WOUTERS LTD CONSTRUCTION is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOUTERS LTD CONSTRUCTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02777313232. Het bedrijf WOUTERS LTD CONSTRUCTION bevindt zich op het adres: GENEINDE 119; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs..
De hoofdactiviteit van WOUTERS LTD CONSTRUCTION is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOUTERS LTD CONSTRUCTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOUTERS LTD CONSTRUCTION, openstaande posities, locatie van WOUTERS LTD CONSTRUCTION op de kaart.

WOUTERS LTD CONSTRUCTION is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOUTERS LTD CONSTRUCTION, company assigned to the tax number BE02777313232. The company WOUTERS LTD CONSTRUCTION is located at the address: GENEINDE 119; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs..
The main activity of WOUTERS LTD CONSTRUCTION is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WOUTERS LTD CONSTRUCTION is not available. You also can look at reviews of WOUTERS LTD CONSTRUCTION, open positions, location of WOUTERS LTD CONSTRUCTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOUTERS LTD CONSTRUCTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOUTERS LTD CONSTRUCTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOUTERS LTD CONSTRUCTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOUTERS LTD CONSTRUCTION, employees, financial statistics.