PIKLIFT

Contactgegevens PIKLIFT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIKLIFT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIKLIFT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EDOUARD REMOUCHAMPS 23; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43499757 (+32-43499757) 43499757 (+32-43499757)

Fax (fax): +32 (86) 286-86-60 +32 (86) 286-86-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIKLIFT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIKLIFT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIKLIFT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIKLIFT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIKLIFT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIKLIFT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIKLIFT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIKLIFT
Products information PIKLIFT

BTW identificatienummer (tax): BE07705505371
Ondernemingsnummer: 2167022705
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIKLIFT
(Get full report from official database of BE for PIKLIFT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIKLIFT
Addition kinds of activities for PIKLIFT

359699. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
517202. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
28650203. benzine | Benzene
34960201. Ketting, gelast | Chain, welded
59990600. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment

Werken bij PIKLIFT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIKLIFT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIKLIFT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIKLIFT. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (M/V) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die kunnen werken in een 2-ploegensysteem. Takenpakket: Wegzetten van goederen op de juiste locatie Laden/lossen Stapeling

  • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van PIKLIFT in sociale netwerken
Look for responds of PIKLIFT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIKLIFT. Laat een reactie achter voor PIKLIFT. PIKLIFT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIKLIFT. Leave a respond for PIKLIFT. PIKLIFT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIKLIFT op de google maps. Adres en contacten PIKLIFT
Location of PIKLIFT on the google maps. Address and contacts of PIKLIFT

Andere gerelateerde bedrijven als come PIKLIFT PIKLIFT: Schoonbroodt L | JOHAN CREYTENS | CLUB BLACK JACK | FRANCIS LEONARD | Pischedda Gigliola

Other related companies as PIKLIFT: Schoonbroodt L | JOHAN CREYTENS | CLUB BLACK JACK | FRANCIS LEONARD | Pischedda Gigliola

PIKLIFT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIKLIFT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07705505371. Het bedrijf PIKLIFT bevindt zich op het adres: RUE EDOUARD REMOUCHAMPS 23; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs..
De hoofdactiviteit van PIKLIFT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIKLIFT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIKLIFT, openstaande posities, locatie van PIKLIFT op de kaart.

PIKLIFT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIKLIFT, company assigned to the tax number BE07705505371. The company PIKLIFT is located at the address: RUE EDOUARD REMOUCHAMPS 23; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs..
The main activity of PIKLIFT is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIKLIFT is not available. You also can look at reviews of PIKLIFT, open positions, location of PIKLIFT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIKLIFT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIKLIFT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIKLIFT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIKLIFT, employees, financial statistics.