BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN

Contactgegevens BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEZONE HOGE MAUW 62; 2370; ARENDONK, België

Telefoon (phone): 14671530 (+32-14671530) 14671530 (+32-14671530)

Fax (fax): +32 (57) 832-90-61 +32 (57) 832-90-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN
Products information BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN

BTW identificatienummer (tax): BE05509338378
Ondernemingsnummer: 3947906494
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN
(Get full report from official database of BE for BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN
Addition kinds of activities for BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN

3444. Plaatwerk | Sheet metalwork
325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
30810105. Polyvinyl film en vel | Polyvinyl film and sheet
34979908. Platina en platina-base legering folie | Platinum and platinum-base alloy foil
39490503. Pijlen, boogschieten | Arrows, archery
50990500. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center

Werken bij BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

Zoek naar antwoorden van BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN in sociale netwerken
Look for responds of BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN. Laat een reactie achter voor BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN. BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN. Leave a respond for BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN. BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN op de google maps. Adres en contacten BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN
Location of BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN on the google maps. Address and contacts of BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN: SALONS L'ETRIER | AU GOURMAND RAVI | TIP AND TRADE | Bozet Ph | Rioli R

Other related companies as BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN: SALONS L'ETRIER | AU GOURMAND RAVI | TIP AND TRADE | Bozet Ph | Rioli R

BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05509338378. Het bedrijf BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN bevindt zich op het adres: INDUSTRIEZONE HOGE MAUW 62; 2370; ARENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN, openstaande posities, locatie van BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN op de kaart.

BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN, company assigned to the tax number BE05509338378. The company BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN is located at the address: INDUSTRIEZONE HOGE MAUW 62; 2370; ARENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Matériaux de construction Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en PVC.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN is not available. You also can look at reviews of BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN, open positions, location of BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWCENTER RAMEN EN DEUREN, employees, financial statistics.