TIP AND TRADE

Contactgegevens TIP AND TRADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIP AND TRADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIP AND TRADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): XHOS 3; 4163; ANTHISNES, België

Telefoon (phone): 43837409 (+32-43837409) 43837409 (+32-43837409)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIP AND TRADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIP AND TRADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIP AND TRADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIP AND TRADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIP AND TRADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIP AND TRADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIP AND TRADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIP AND TRADE
Products information TIP AND TRADE

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Data & Content Management.. Activités: Reprographies.. Produits & Services: Service de CAO.. Services: Publication Assistée par Ordinateur.

Product categorie (product category): Secrétariats. Réalisation de programmes and logiciels. Imprimeries and copyshops. Banques de données

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIP AND TRADE
(Get full report from official database of BE for TIP AND TRADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIP AND TRADE
Addition kinds of activities for TIP AND TRADE

354899. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
23920502. Stofdoeken: gemaakt van aangekochte materialen | Dust cloths: made from purchased materials
26720101. Kondensatorpapier: gemaakt van gekochte papier | Condenser paper: made from purchased paper
42129913. Vrachtwagen verhuur met chauffeurs | Truck rental with drivers
62110107. Aandelenoptiehandelaren | Stock option dealers

Werken bij TIP AND TRADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIP AND TRADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIP AND TRADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIP AND TRADE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant op regio Ternat zijn wij op zoek naar een magazijnier - heftruckbestuurder. Je taken zijn: - Je rijdt met de heftruck. - Je staat in voor het picken van orders. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. - Je zal klanten bedienen bij afhalingen.

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • BEKISTER OP DE WERF - REGIO OUDENAARDE - OPTIE VAST (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf uit Waregem zijn wij dringend op zoek naar bekisters! Samen met jouw ploeg sta je in voor het uitvoeren van bekistingswerken. Je werkt in de streek en vertrekt telkens van een centraal afspreekpunt in Leupegem of Wortegem-Petegem.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

Zoek naar antwoorden van TIP AND TRADE in sociale netwerken
Look for responds of TIP AND TRADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIP AND TRADE. Laat een reactie achter voor TIP AND TRADE. TIP AND TRADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIP AND TRADE. Leave a respond for TIP AND TRADE. TIP AND TRADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIP AND TRADE op de google maps. Adres en contacten TIP AND TRADE
Location of TIP AND TRADE on the google maps. Address and contacts of TIP AND TRADE

Andere gerelateerde bedrijven als come TIP AND TRADE TIP AND TRADE: ERAM | PURE-AFVALWATERZUIVERING BVBA | BUREAU RUE RIVOLI | JOHAN DE TELDER | LEON MARTENS

Other related companies as TIP AND TRADE: ERAM | PURE-AFVALWATERZUIVERING BVBA | BUREAU RUE RIVOLI | JOHAN DE TELDER | LEON MARTENS

TIP AND TRADE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIP AND TRADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf TIP AND TRADE bevindt zich op het adres: XHOS 3; 4163; ANTHISNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Secrétariats. Réalisation de programmes and logiciels. Imprimeries and copyshops. Banques de données. Lijst met producten zijn Activités: Data & Content Management.. Activités: Reprographies.. Produits & Services: Service de CAO.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
De hoofdactiviteit van TIP AND TRADE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIP AND TRADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIP AND TRADE, openstaande posities, locatie van TIP AND TRADE op de kaart.

TIP AND TRADE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIP AND TRADE, company assigned to the tax number BE02324127197. The company TIP AND TRADE is located at the address: XHOS 3; 4163; ANTHISNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Secrétariats. Réalisation de programmes and logiciels. Imprimeries and copyshops. Banques de données. List of products are Activités: Data & Content Management.. Activités: Reprographies.. Produits & Services: Service de CAO.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
The main activity of TIP AND TRADE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TIP AND TRADE is not available. You also can look at reviews of TIP AND TRADE, open positions, location of TIP AND TRADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIP AND TRADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIP AND TRADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIP AND TRADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIP AND TRADE, employees, financial statistics.