EUROPORTES

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • EUROPORTES
Private companiesReal Estate • EUROPORTES

Contactgegevens EUROPORTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPORTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPORTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENERAAL LEMANSTRAAT 142; 6043, België

Telefoon (phone): 71370021 (+32-71370021) 71370021 (+32-71370021)

Fax (fax): +32 (81) 308-36-16 +32 (81) 308-36-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPORTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPORTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPORTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPORTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPORTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPORTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPORTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPORTES
Products information EUROPORTES

BTW identificatienummer (tax): BE08469879150
Ondernemingsnummer: 2095336914
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in EUROPORTES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPORTES
(Get full report from official database of BE for EUROPORTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPORTES
Addition kinds of activities for EUROPORTES

351901. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
615399. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
02729900. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
51690205. Droog ijs | Dry ice
59990501. munten | Coins

Werken bij EUROPORTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPORTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPORTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPORTES. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van EUROPORTES in sociale netwerken
Look for responds of EUROPORTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPORTES. Laat een reactie achter voor EUROPORTES. EUROPORTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPORTES. Leave a respond for EUROPORTES. EUROPORTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPORTES op de google maps. Adres en contacten EUROPORTES
Location of EUROPORTES on the google maps. Address and contacts of EUROPORTES

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPORTES EUROPORTES: Van Steenwinkel-Lauwers | Camille Warzee (Ets) | DIALOGUE | La Vitrine sa | Sercu Paul

Other related companies as EUROPORTES: Van Steenwinkel-Lauwers | Camille Warzee (Ets) | DIALOGUE | La Vitrine sa | Sercu Paul

EUROPORTES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPORTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08469879150. Het bedrijf EUROPORTES bevindt zich op het adres: GENERAAL LEMANSTRAAT 142; 6043. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in EUROPORTES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPORTES is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPORTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPORTES, openstaande posities, locatie van EUROPORTES op de kaart.

EUROPORTES is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPORTES, company assigned to the tax number BE08469879150. The company EUROPORTES is located at the address: GENERAAL LEMANSTRAAT 142; 6043. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in EUROPORTES were not found.
The main activity of EUROPORTES is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPORTES is not available. You also can look at reviews of EUROPORTES, open positions, location of EUROPORTES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPORTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPORTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPORTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPORTES, employees, financial statistics.