HOTTERS

Contactgegevens HOTTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONHOVERWEG 10; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89303818 (+32-89303818) 89303818 (+32-89303818)

Fax (fax): +32 (61) 753-47-71 +32 (61) 753-47-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTTERS
Products information HOTTERS

BTW identificatienummer (tax): BE02026672363
Ondernemingsnummer: 6011138916
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTTERS
(Get full report from official database of BE for HOTTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTTERS
Addition kinds of activities for HOTTERS

35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
35520303. Droogmachines, textiel: voor voorraad, garens en doek | Drying machines, textile: for stock, yarn, and cloth
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
39990505. Sigarettenaanstekers, behalve edelmetaal | Cigarette lighters, except precious metal
51480202. Groenten, vers | Vegetables, fresh
51629902. Kunststoffolie | Plastics film

Werken bij HOTTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • x Productie-elektricien Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het monteren, installeren, aansluiten en uittesten van elektrische leidingen, elektriciteitskasten, beveiligingssystemen, instrumenten en apparaten, enz. in nieuwe autobussen en touringcars en industriële voertuigen. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van elektrische schema’s en plans. Je moet de installatie kunnen controleren met de nodige meetinstrumenten.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

Zoek naar antwoorden van HOTTERS in sociale netwerken
Look for responds of HOTTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTTERS. Laat een reactie achter voor HOTTERS. HOTTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTTERS. Leave a respond for HOTTERS. HOTTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTTERS op de google maps. Adres en contacten HOTTERS
Location of HOTTERS on the google maps. Address and contacts of HOTTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTTERS HOTTERS: KBC | D G P Diamonds BVBA | ANHAIRCO NV | Janique (Coiffure) | SPAR

Other related companies as HOTTERS: KBC | D G P Diamonds BVBA | ANHAIRCO NV | Janique (Coiffure) | SPAR

HOTTERS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026672363. Het bedrijf HOTTERS bevindt zich op het adres: ZONHOVERWEG 10; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
De hoofdactiviteit van HOTTERS is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTTERS, openstaande posities, locatie van HOTTERS op de kaart.

HOTTERS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTTERS, company assigned to the tax number BE02026672363. The company HOTTERS is located at the address: ZONHOVERWEG 10; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie..
The main activity of HOTTERS is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTTERS is not available. You also can look at reviews of HOTTERS, open positions, location of HOTTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTTERS, employees, financial statistics.