THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS

Contactgegevens THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOBBELENBERGSTRAAT 101; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22473511 (+32-22473511) 22473511 (+32-22473511)

Fax (fax): +32 (61) 664-24-84 +32 (61) 664-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS
Products information THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS

BTW identificatienummer (tax): BE04162414550
Ondernemingsnummer: 7971099853
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 292,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS
(Get full report from official database of BE for THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS
Addition kinds of activities for THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS

329999. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
01719904. Krantenboerderij | Currant farm
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
25110503. Magazijnrekken: hout | Magazine racks: wood
28999929. Wasserij sours | Laundry sours
37310205. Onderzeese aanbestedingen, bouw en reparatie | Submarine tenders, building and repairing
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods

Werken bij THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een outsourcingbedrijf zijn wij dringend op zoek naar EEN PLAATBEWERKER  Functie : De plaatbewerker produceert stalen en inox plaatwerk Indien je kennis hebt van mechanisch onderhoud, dan zijn er nog bijkomende taken

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

Zoek naar antwoorden van THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS in sociale netwerken
Look for responds of THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS. Laat een reactie achter voor THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS. THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS. Leave a respond for THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS. THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS op de google maps. Adres en contacten THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS
Location of THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS on the google maps. Address and contacts of THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS: AGS Invest | GLOBAL ART SERVICES | GEORGES BEAUSAERT | AUGUST LE JEUNE | Dhont BVBA

Other related companies as THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS: AGS Invest | GLOBAL ART SERVICES | GEORGES BEAUSAERT | AUGUST LE JEUNE | Dhont BVBA

THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04162414550. Het bedrijf THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS bevindt zich op het adres: DOBBELENBERGSTRAAT 101; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 292,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS, openstaande posities, locatie van THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS op de kaart.

THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS, company assigned to the tax number BE04162414550. The company THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS is located at the address: DOBBELENBERGSTRAAT 101; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 292,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industri?le elektrische installaties. Products created in THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS were not found.
The main activity of THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS is not available. You also can look at reviews of THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS, open positions, location of THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THYSSEN LIFTEN ASCENSEURS, employees, financial statistics.