IMMO NEW CNOC

Contactgegevens IMMO NEW CNOC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO NEW CNOC: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO NEW CNOC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEMEENTEPLEIN 1A; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50625080 (+32-50625080) 50625080 (+32-50625080)

Fax (fax): +32 (57) 172-30-68 +32 (57) 172-30-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO NEW CNOC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO NEW CNOC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO NEW CNOC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO NEW CNOC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO NEW CNOC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO NEW CNOC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO NEW CNOC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO NEW CNOC
Products information IMMO NEW CNOC

BTW identificatienummer (tax): BE06075683593
Ondernemingsnummer: 4476898193
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 446,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in IMMO NEW CNOC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO NEW CNOC
(Get full report from official database of BE for IMMO NEW CNOC)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO NEW CNOC
Addition kinds of activities for IMMO NEW CNOC

3585. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
36940101. Alternators, auto | Alternators, automotive
38420410. Extensieve schoenen, orthopedisch | Extension shoes, orthopedic
47850201. Checkers, zeevracht | Checkers, marine cargo

Werken bij IMMO NEW CNOC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO NEW CNOC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO NEW CNOC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO NEW CNOC. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Heftruckbestuurder (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van IMMO NEW CNOC in sociale netwerken
Look for responds of IMMO NEW CNOC in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO NEW CNOC. Laat een reactie achter voor IMMO NEW CNOC. IMMO NEW CNOC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO NEW CNOC. Leave a respond for IMMO NEW CNOC. IMMO NEW CNOC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO NEW CNOC op de google maps. Adres en contacten IMMO NEW CNOC
Location of IMMO NEW CNOC on the google maps. Address and contacts of IMMO NEW CNOC

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO NEW CNOC IMMO NEW CNOC: VAN HOUTTE PATRICK | Pieters R | Dort Jean-Pierre | MICHEL DE TROYER | EMMANUEL BLANPAIN

Other related companies as IMMO NEW CNOC: VAN HOUTTE PATRICK | Pieters R | Dort Jean-Pierre | MICHEL DE TROYER | EMMANUEL BLANPAIN

IMMO NEW CNOC is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO NEW CNOC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06075683593. Het bedrijf IMMO NEW CNOC bevindt zich op het adres: GEMEENTEPLEIN 1A; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 446,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in IMMO NEW CNOC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO NEW CNOC is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO NEW CNOC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO NEW CNOC, openstaande posities, locatie van IMMO NEW CNOC op de kaart.

IMMO NEW CNOC is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO NEW CNOC, company assigned to the tax number BE06075683593. The company IMMO NEW CNOC is located at the address: GEMEENTEPLEIN 1A; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 446,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in IMMO NEW CNOC were not found.
The main activity of IMMO NEW CNOC is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO NEW CNOC is not available. You also can look at reviews of IMMO NEW CNOC, open positions, location of IMMO NEW CNOC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO NEW CNOC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO NEW CNOC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO NEW CNOC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO NEW CNOC, employees, financial statistics.