CORDONNERIE DES TONGRES

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • CORDONNERIE DES TONGRES
Private companiesReal Estate • CORDONNERIE DES TONGRES

Contactgegevens CORDONNERIE DES TONGRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORDONNERIE DES TONGRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORDONNERIE DES TONGRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G?RARD 148; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27336094 (+32-27336094) 27336094 (+32-27336094)

Fax (fax): +32 (50) 238-97-96 +32 (50) 238-97-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORDONNERIE DES TONGRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORDONNERIE DES TONGRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORDONNERIE DES TONGRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORDONNERIE DES TONGRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORDONNERIE DES TONGRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORDONNERIE DES TONGRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORDONNERIE DES TONGRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORDONNERIE DES TONGRES
Products information CORDONNERIE DES TONGRES

BTW identificatienummer (tax): BE05167114257
Ondernemingsnummer: 9180145263
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORDONNERIE DES TONGRES
(Get full report from official database of BE for CORDONNERIE DES TONGRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORDONNERIE DES TONGRES
Addition kinds of activities for CORDONNERIE DES TONGRES

22111114. Tentage | Tentage
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
25910202. Microblinds | Micro blinds
34630202. Ordnance smeedstukken, nonferrous | Ordnance forgings, nonferrous
35370112. Tafels, lift: hydraulisch | Tables, lift: hydraulic
50720401. brads | Brads
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies
51439904. Bevroren zuivel-desserts | Frozen dairy desserts
73839904. Nieuwsberichten voor kranten en tijdschriften | News reporting services for newspapers and periodicals

Werken bij CORDONNERIE DES TONGRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORDONNERIE DES TONGRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORDONNERIE DES TONGRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORDONNERIE DES TONGRES. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Mecanicien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Mecanicien Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Mecanicien; Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark, bestaande uit kraanwagens, hoogtewerkers, liftwagens,... Zowel klein als groot onderhoud neem je voor je rekening; Je maakt de voertuigen keuringsklaar en bied deze aan bij de keuring ; Je voert herstellingen uit aan de kraan of hoogtewerker, lost olieverlies op door de dichting te vervangen, vervangt hydraulische leidingen,...; Je staat in voor de controle van de voertuigen die binnen staan (bandendruk, verlichting, remmen,...); Je vult werkrapporten in en bezorgt deze aan de juiste afdeling;

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van CORDONNERIE DES TONGRES in sociale netwerken
Look for responds of CORDONNERIE DES TONGRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORDONNERIE DES TONGRES. Laat een reactie achter voor CORDONNERIE DES TONGRES. CORDONNERIE DES TONGRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORDONNERIE DES TONGRES. Leave a respond for CORDONNERIE DES TONGRES. CORDONNERIE DES TONGRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORDONNERIE DES TONGRES op de google maps. Adres en contacten CORDONNERIE DES TONGRES
Location of CORDONNERIE DES TONGRES on the google maps. Address and contacts of CORDONNERIE DES TONGRES

Andere gerelateerde bedrijven als come CORDONNERIE DES TONGRES CORDONNERIE DES TONGRES: Kingsley | L'OR ET L'HEURE | B.T. BEL | WILFRIED BOSSIER | Van Gysel Firmin BVBA

Other related companies as CORDONNERIE DES TONGRES: Kingsley | L'OR ET L'HEURE | B.T. BEL | WILFRIED BOSSIER | Van Gysel Firmin BVBA

CORDONNERIE DES TONGRES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORDONNERIE DES TONGRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167114257. Het bedrijf CORDONNERIE DES TONGRES bevindt zich op het adres: RUE G?RARD 148; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van CORDONNERIE DES TONGRES is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORDONNERIE DES TONGRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORDONNERIE DES TONGRES, openstaande posities, locatie van CORDONNERIE DES TONGRES op de kaart.

CORDONNERIE DES TONGRES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORDONNERIE DES TONGRES, company assigned to the tax number BE05167114257. The company CORDONNERIE DES TONGRES is located at the address: RUE G?RARD 148; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparations de chaussures and articles en cuir. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. List of products are Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of CORDONNERIE DES TONGRES is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CORDONNERIE DES TONGRES is not available. You also can look at reviews of CORDONNERIE DES TONGRES, open positions, location of CORDONNERIE DES TONGRES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORDONNERIE DES TONGRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORDONNERIE DES TONGRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORDONNERIE DES TONGRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORDONNERIE DES TONGRES, employees, financial statistics.