LE VIEUX MONSIEUR

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • LE VIEUX MONSIEUR
Private companiesTobacco Products • LE VIEUX MONSIEUR

Contactgegevens LE VIEUX MONSIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE VIEUX MONSIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE VIEUX MONSIEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 1132; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23759477 (+32-23759477) 23759477 (+32-23759477)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE VIEUX MONSIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE VIEUX MONSIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE VIEUX MONSIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE VIEUX MONSIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE VIEUX MONSIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE VIEUX MONSIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE VIEUX MONSIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE VIEUX MONSIEUR
Products information LE VIEUX MONSIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie,Meubles Encastrés.. Types de Meubles: Meubles Anciens.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles. Antiquités. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE VIEUX MONSIEUR
(Get full report from official database of BE for LE VIEUX MONSIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE VIEUX MONSIEUR
Addition kinds of activities for LE VIEUX MONSIEUR

17610104. Schylight installatie | Skylight installation
28420100. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
50840804. takels | Hoists
78120200. Video productie | Video production
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic

Werken bij LE VIEUX MONSIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE VIEUX MONSIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE VIEUX MONSIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE VIEUX MONSIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten.

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerkers m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: - Verkoop van onze producten - Kassabediening - Aanvullen van de rekken - Orde en netheid in de winkel

Zoek naar antwoorden van LE VIEUX MONSIEUR in sociale netwerken
Look for responds of LE VIEUX MONSIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE VIEUX MONSIEUR. Laat een reactie achter voor LE VIEUX MONSIEUR. LE VIEUX MONSIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE VIEUX MONSIEUR. Leave a respond for LE VIEUX MONSIEUR. LE VIEUX MONSIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE VIEUX MONSIEUR op de google maps. Adres en contacten LE VIEUX MONSIEUR
Location of LE VIEUX MONSIEUR on the google maps. Address and contacts of LE VIEUX MONSIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LE VIEUX MONSIEUR LE VIEUX MONSIEUR: FORTIS | A. ROISEUX | ART-REPARATION-BETON SPRL | Elektronic Repair & training | ANDRE BILCKE

Other related companies as LE VIEUX MONSIEUR: FORTIS | A. ROISEUX | ART-REPARATION-BETON SPRL | Elektronic Repair & training | ANDRE BILCKE

LE VIEUX MONSIEUR is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE VIEUX MONSIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf LE VIEUX MONSIEUR bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 1132; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Antiquités. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie,Meubles Encastrés.. Types de Meubles: Meubles Anciens..
De hoofdactiviteit van LE VIEUX MONSIEUR is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE VIEUX MONSIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE VIEUX MONSIEUR, openstaande posities, locatie van LE VIEUX MONSIEUR op de kaart.

LE VIEUX MONSIEUR is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE VIEUX MONSIEUR, company assigned to the tax number BE06800781250. The company LE VIEUX MONSIEUR is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 1132; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparation and restauration de meubles. Antiquités. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie,Meubles Encastrés.. Types de Meubles: Meubles Anciens..
The main activity of LE VIEUX MONSIEUR is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE VIEUX MONSIEUR is not available. You also can look at reviews of LE VIEUX MONSIEUR, open positions, location of LE VIEUX MONSIEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE VIEUX MONSIEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE VIEUX MONSIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE VIEUX MONSIEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE VIEUX MONSIEUR, employees, financial statistics.