KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ

Contactgegevens KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-AMANDSPLEIN 7; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56352255 (+32-56352255) 56352255 (+32-56352255)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ
Products information KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Meubles: Meubles Anciens.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ
(Get full report from official database of BE for KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ
Addition kinds of activities for KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ

2449. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
8351. Kinderopvangdiensten | Child day care services
391400. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
21410000. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
35230304. Spuitmachines en spuitmachines, landbouw | Sprayers and spraying machines, agricultural
79910302. Exercise salon | Exercise salon

Werken bij KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ in sociale netwerken
Look for responds of KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ. Laat een reactie achter voor KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ. KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ. Leave a respond for KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ. KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ op de google maps. Adres en contacten KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ
Location of KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ on the google maps. Address and contacts of KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ: K.C SHOTOKAN | Imperial Business Center | Leistedt C | PRODATA | CHATEAU LE BAYEUX

Other related companies as KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ: K.C SHOTOKAN | Imperial Business Center | Leistedt C | PRODATA | CHATEAU LE BAYEUX

KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ bevindt zich op het adres: SINT-AMANDSPLEIN 7; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Types de Meubles: Meubles Anciens..
De hoofdactiviteit van KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ, openstaande posities, locatie van KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ op de kaart.

KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ, company assigned to the tax number BE02009368896. The company KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ is located at the address: SINT-AMANDSPLEIN 7; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparation and restauration de meubles. List of products are Types de Meubles: Meubles Anciens..
The main activity of KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ is not available. You also can look at reviews of KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ, open positions, location of KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KORTRIJKSE ZILVERSMEDERIJ, employees, financial statistics.