ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS

Contactgegevens ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANKERSTRAAT 91; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37600700 (+32-37600700) 37600700 (+32-37600700)

Fax (fax): +32 (12) 926-83-77 +32 (12) 926-83-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS
Products information ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE09728637695
Ondernemingsnummer: 4144012451
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats; Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS
Addition kinds of activities for ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS

2395. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
091200. Vinvis | Finfish
10610204. Rhodochrosite mijnbouw | Rhodochrosite mining
25210202. Kasten, kantoor: hout | Cabinets, office: wood
50910500. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
51120501. Bestandskaarten | File cards
51310214. Draad | Thread
83619905. Zelfhulp groep thuis | Self-help group home

Werken bij ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS. ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS. Leave a respond for ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS. ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS
Location of ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS: Varim BVBA | Gerdox BVBA | BISCUITERIE J.R. | Van Raemdonck K | Hermal Carine

Other related companies as ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS: Varim BVBA | Gerdox BVBA | BISCUITERIE J.R. | Van Raemdonck K | Hermal Carine

ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728637695. Het bedrijf ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS bevindt zich op het adres: ANKERSTRAAT 91; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats; Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS op de kaart.

ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS, company assigned to the tax number BE09728637695. The company ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS is located at the address: ANKERSTRAAT 91; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rusthuizen and serviceflats; Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS were not found.
The main activity of ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS, open positions, location of ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS, employees, financial statistics.