RUSTOORD BRIELS

Particuliere bedrijvencommunicatie • RUSTOORD BRIELS
Private companiesCommunications • RUSTOORD BRIELS

Contactgegevens RUSTOORD BRIELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTOORD BRIELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTOORD BRIELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKPLEIN 8; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37752906 (+32-37752906) 37752906 (+32-37752906)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTOORD BRIELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTOORD BRIELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTOORD BRIELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTOORD BRIELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTOORD BRIELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTOORD BRIELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTOORD BRIELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTOORD BRIELS
Products information RUSTOORD BRIELS

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in RUSTOORD BRIELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTOORD BRIELS
(Get full report from official database of BE for RUSTOORD BRIELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTOORD BRIELS
Addition kinds of activities for RUSTOORD BRIELS

154100. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
299200. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
20839906. Tarwe mout | Wheat malt
34430802. Flumes, metalen plaat | Flumes, metal plate
51590203. Mules | Mules
57190000. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
73639907. Kantoorhulpdienst | Office help supply service
73899915. Gravure dienst | Engraving service

Werken bij RUSTOORD BRIELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTOORD BRIELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTOORD BRIELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTOORD BRIELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van RUSTOORD BRIELS in sociale netwerken
Look for responds of RUSTOORD BRIELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTOORD BRIELS. Laat een reactie achter voor RUSTOORD BRIELS. RUSTOORD BRIELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTOORD BRIELS. Leave a respond for RUSTOORD BRIELS. RUSTOORD BRIELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTOORD BRIELS op de google maps. Adres en contacten RUSTOORD BRIELS
Location of RUSTOORD BRIELS on the google maps. Address and contacts of RUSTOORD BRIELS

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTOORD BRIELS RUSTOORD BRIELS: FORTIS | PARCS A CONTENEURS MANHAY | S.R.G.T. L. HERLANT | Wilmart A | ADV VERBIDEL NV

Other related companies as RUSTOORD BRIELS: FORTIS | PARCS A CONTENEURS MANHAY | S.R.G.T. L. HERLANT | Wilmart A | ADV VERBIDEL NV

RUSTOORD BRIELS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTOORD BRIELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf RUSTOORD BRIELS bevindt zich op het adres: KERKPLEIN 8; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RUSTOORD BRIELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUSTOORD BRIELS is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTOORD BRIELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTOORD BRIELS, openstaande posities, locatie van RUSTOORD BRIELS op de kaart.

RUSTOORD BRIELS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTOORD BRIELS, company assigned to the tax number BE03351623535. The company RUSTOORD BRIELS is located at the address: KERKPLEIN 8; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RUSTOORD BRIELS were not found.
The main activity of RUSTOORD BRIELS is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTOORD BRIELS is not available. You also can look at reviews of RUSTOORD BRIELS, open positions, location of RUSTOORD BRIELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTOORD BRIELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTOORD BRIELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTOORD BRIELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTOORD BRIELS, employees, financial statistics.