RUSTHUIS ZONNEWENDE

Contactgegevens RUSTHUIS ZONNEWENDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS ZONNEWENDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS ZONNEWENDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOMSESTEENWEG 15; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38705570 (+32-38705570) 38705570 (+32-38705570)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS ZONNEWENDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS ZONNEWENDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS ZONNEWENDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS ZONNEWENDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS ZONNEWENDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS ZONNEWENDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS ZONNEWENDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS ZONNEWENDE
Products information RUSTHUIS ZONNEWENDE

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in RUSTHUIS ZONNEWENDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS ZONNEWENDE
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS ZONNEWENDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS ZONNEWENDE
Addition kinds of activities for RUSTHUIS ZONNEWENDE

4151. Schoolbussen | School buses
162299. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
356301. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
17610000. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
22219900. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber

Werken bij RUSTHUIS ZONNEWENDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS ZONNEWENDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS ZONNEWENDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS ZONNEWENDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • INSTELLER SPUITGIETMACHINES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma gespecialiseerd in huisdierartikelen gaan wij op zoek naar iemand met kennis/ervaring in de kunststofverwerking, spuitgietprocessen en matrijzen. Firma gelegen regio Groot Kortrijk. Taken Optimalisatie van spuitgietprocessen Opstart van nieuwe matrijzen Analyse en meedenken naar oplossingen van spuitgietproblemen Automatisatie Invoeren van nieuwe systemen om de kwaliteit en efficiëntie te verzekeren Bijscholingen volgen Opleidingen geven aan collega’s

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS ZONNEWENDE in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS ZONNEWENDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS ZONNEWENDE. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS ZONNEWENDE. RUSTHUIS ZONNEWENDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS ZONNEWENDE. Leave a respond for RUSTHUIS ZONNEWENDE. RUSTHUIS ZONNEWENDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS ZONNEWENDE op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS ZONNEWENDE
Location of RUSTHUIS ZONNEWENDE on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS ZONNEWENDE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS ZONNEWENDE RUSTHUIS ZONNEWENDE: Luko Interieur | Hotel Euro | GEORGES PEETERS | FE. LEPAGE-BIERLAIR | VIDE-O-KAY - LASNE

Other related companies as RUSTHUIS ZONNEWENDE: Luko Interieur | Hotel Euro | GEORGES PEETERS | FE. LEPAGE-BIERLAIR | VIDE-O-KAY - LASNE

RUSTHUIS ZONNEWENDE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS ZONNEWENDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf RUSTHUIS ZONNEWENDE bevindt zich op het adres: BOOMSESTEENWEG 15; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RUSTHUIS ZONNEWENDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS ZONNEWENDE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS ZONNEWENDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS ZONNEWENDE, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS ZONNEWENDE op de kaart.

RUSTHUIS ZONNEWENDE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS ZONNEWENDE, company assigned to the tax number BE03474945068. The company RUSTHUIS ZONNEWENDE is located at the address: BOOMSESTEENWEG 15; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RUSTHUIS ZONNEWENDE were not found.
The main activity of RUSTHUIS ZONNEWENDE is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS ZONNEWENDE is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS ZONNEWENDE, open positions, location of RUSTHUIS ZONNEWENDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS ZONNEWENDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS ZONNEWENDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS ZONNEWENDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS ZONNEWENDE, employees, financial statistics.