INFOR-HOMES BRUXELLES

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • INFOR-HOMES BRUXELLES
Private companiesCoal Mining • INFOR-HOMES BRUXELLES

Contactgegevens INFOR-HOMES BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFOR-HOMES BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFOR-HOMES BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANSPACHLAAN 59; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22195688 (+32-22195688) 22195688 (+32-22195688)

Fax (fax): +32 (10) 671-46-50 +32 (10) 671-46-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFOR-HOMES BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFOR-HOMES BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFOR-HOMES BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFOR-HOMES BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFOR-HOMES BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFOR-HOMES BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFOR-HOMES BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFOR-HOMES BRUXELLES
Products information INFOR-HOMES BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE01593536376
Ondernemingsnummer: 4803466796
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in INFOR-HOMES BRUXELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFOR-HOMES BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for INFOR-HOMES BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFOR-HOMES BRUXELLES
Addition kinds of activities for INFOR-HOMES BRUXELLES

322901. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
16290300. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
17999910. Epoxy applicatie | Epoxy application
20410106. Grahammeel | Graham flour
86419904. Vereniging van ouders-leerkrachten | Parent-teachers' association

Werken bij INFOR-HOMES BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFOR-HOMES BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFOR-HOMES BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFOR-HOMES BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

  • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

Zoek naar antwoorden van INFOR-HOMES BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of INFOR-HOMES BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFOR-HOMES BRUXELLES. Laat een reactie achter voor INFOR-HOMES BRUXELLES. INFOR-HOMES BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFOR-HOMES BRUXELLES. Leave a respond for INFOR-HOMES BRUXELLES. INFOR-HOMES BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFOR-HOMES BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten INFOR-HOMES BRUXELLES
Location of INFOR-HOMES BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of INFOR-HOMES BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come INFOR-HOMES BRUXELLES INFOR-HOMES BRUXELLES: FLDESPEC SUPPLIES BVBA | CATHERINE (SALON DE COIFFURE) | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | Emmanuelle | ENTARCO

Other related companies as INFOR-HOMES BRUXELLES: FLDESPEC SUPPLIES BVBA | CATHERINE (SALON DE COIFFURE) | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | Emmanuelle | ENTARCO

INFOR-HOMES BRUXELLES is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INFOR-HOMES BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01593536376. Het bedrijf INFOR-HOMES BRUXELLES bevindt zich op het adres: ANSPACHLAAN 59; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in INFOR-HOMES BRUXELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INFOR-HOMES BRUXELLES is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFOR-HOMES BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFOR-HOMES BRUXELLES, openstaande posities, locatie van INFOR-HOMES BRUXELLES op de kaart.

INFOR-HOMES BRUXELLES is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is INFOR-HOMES BRUXELLES, company assigned to the tax number BE01593536376. The company INFOR-HOMES BRUXELLES is located at the address: ANSPACHLAAN 59; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in INFOR-HOMES BRUXELLES were not found.
The main activity of INFOR-HOMES BRUXELLES is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INFOR-HOMES BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of INFOR-HOMES BRUXELLES, open positions, location of INFOR-HOMES BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFOR-HOMES BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFOR-HOMES BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFOR-HOMES BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFOR-HOMES BRUXELLES, employees, financial statistics.