HOME CHEZ NOUS

Contactgegevens HOME CHEZ NOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME CHEZ NOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME CHEZ NOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHARLES DUPUIS 116; 7390; QUAREGNON, België

Telefoon (phone): 65785755 (+32-65785755) 65785755 (+32-65785755)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME CHEZ NOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME CHEZ NOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME CHEZ NOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME CHEZ NOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME CHEZ NOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME CHEZ NOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME CHEZ NOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME CHEZ NOUS
Products information HOME CHEZ NOUS

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HOME CHEZ NOUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME CHEZ NOUS
(Get full report from official database of BE for HOME CHEZ NOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME CHEZ NOUS
Addition kinds of activities for HOME CHEZ NOUS

3827. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
385100. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
519802. Vernis | Varnishes
23920300. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
28190605. Nucleaire brandstof en kernen, anorganisch | Nuclear fuel and cores, inorganic
33120300. Primaire afgewerkte of halfgevormde vormen | Primary finished or semifinished shapes
44899902. Excursieboot exploitanten | Excursion boat operators
50879901. Carnaval en pretpark apparatuur | Carnival and amusement park equipment

Werken bij HOME CHEZ NOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME CHEZ NOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME CHEZ NOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME CHEZ NOUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

Zoek naar antwoorden van HOME CHEZ NOUS in sociale netwerken
Look for responds of HOME CHEZ NOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME CHEZ NOUS. Laat een reactie achter voor HOME CHEZ NOUS. HOME CHEZ NOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME CHEZ NOUS. Leave a respond for HOME CHEZ NOUS. HOME CHEZ NOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME CHEZ NOUS op de google maps. Adres en contacten HOME CHEZ NOUS
Location of HOME CHEZ NOUS on the google maps. Address and contacts of HOME CHEZ NOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME CHEZ NOUS HOME CHEZ NOUS: CHARLES BOURGOIS | DE SUTTER - GOETHALS | Poke-Us | DANNY VAN HOOF | DE KONINCK PAUL

Other related companies as HOME CHEZ NOUS: CHARLES BOURGOIS | DE SUTTER - GOETHALS | Poke-Us | DANNY VAN HOOF | DE KONINCK PAUL

HOME CHEZ NOUS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME CHEZ NOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf HOME CHEZ NOUS bevindt zich op het adres: RUE CHARLES DUPUIS 116; 7390; QUAREGNON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in HOME CHEZ NOUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME CHEZ NOUS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME CHEZ NOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME CHEZ NOUS, openstaande posities, locatie van HOME CHEZ NOUS op de kaart.

HOME CHEZ NOUS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME CHEZ NOUS, company assigned to the tax number BE04920471191. The company HOME CHEZ NOUS is located at the address: RUE CHARLES DUPUIS 116; 7390; QUAREGNON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in HOME CHEZ NOUS were not found.
The main activity of HOME CHEZ NOUS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME CHEZ NOUS is not available. You also can look at reviews of HOME CHEZ NOUS, open positions, location of HOME CHEZ NOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME CHEZ NOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME CHEZ NOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME CHEZ NOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME CHEZ NOUS, employees, financial statistics.