HOF O.L.V. HEMELVAART

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • HOF O.L.V. HEMELVAART
Private companiesTobacco Products • HOF O.L.V. HEMELVAART

Contactgegevens HOF O.L.V. HEMELVAART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOF O.L.V. HEMELVAART: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOF O.L.V. HEMELVAART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NAALDENSTRAAT 19; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50336434 (+32-50336434) 50336434 (+32-50336434)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOF O.L.V. HEMELVAART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOF O.L.V. HEMELVAART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOF O.L.V. HEMELVAART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOF O.L.V. HEMELVAART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOF O.L.V. HEMELVAART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOF O.L.V. HEMELVAART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOF O.L.V. HEMELVAART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOF O.L.V. HEMELVAART
Products information HOF O.L.V. HEMELVAART

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in HOF O.L.V. HEMELVAART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOF O.L.V. HEMELVAART
(Get full report from official database of BE for HOF O.L.V. HEMELVAART)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOF O.L.V. HEMELVAART
Addition kinds of activities for HOF O.L.V. HEMELVAART

273100. Boekuitgeverij | Book publishing
20150902. Frankfurters, gevogelte | Frankfurters, poultry
22410407. Spindelbanding | Spindle banding
36120316. Speelgoed transformatoren | Toy transformers
36210106. Motor generator sets | Motor generator sets
50740000. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
73890407. Hosiery pairing | Hosiery pairing

Werken bij HOF O.L.V. HEMELVAART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOF O.L.V. HEMELVAART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOF O.L.V. HEMELVAART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOF O.L.V. HEMELVAART. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van HOF O.L.V. HEMELVAART in sociale netwerken
Look for responds of HOF O.L.V. HEMELVAART in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOF O.L.V. HEMELVAART. Laat een reactie achter voor HOF O.L.V. HEMELVAART. HOF O.L.V. HEMELVAART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOF O.L.V. HEMELVAART. Leave a respond for HOF O.L.V. HEMELVAART. HOF O.L.V. HEMELVAART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOF O.L.V. HEMELVAART op de google maps. Adres en contacten HOF O.L.V. HEMELVAART
Location of HOF O.L.V. HEMELVAART on the google maps. Address and contacts of HOF O.L.V. HEMELVAART

Andere gerelateerde bedrijven als come HOF O.L.V. HEMELVAART HOF O.L.V. HEMELVAART: AFSPANNING 'T VAESHOF | ISABELLA HOUDART | Y. DE BACKERE | L. GROSEMANS | SCHILDERWERKEN PEPPE

Other related companies as HOF O.L.V. HEMELVAART: AFSPANNING 'T VAESHOF | ISABELLA HOUDART | Y. DE BACKERE | L. GROSEMANS | SCHILDERWERKEN PEPPE

HOF O.L.V. HEMELVAART is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOF O.L.V. HEMELVAART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf HOF O.L.V. HEMELVAART bevindt zich op het adres: NAALDENSTRAAT 19; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in HOF O.L.V. HEMELVAART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOF O.L.V. HEMELVAART is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOF O.L.V. HEMELVAART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOF O.L.V. HEMELVAART, openstaande posities, locatie van HOF O.L.V. HEMELVAART op de kaart.

HOF O.L.V. HEMELVAART is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOF O.L.V. HEMELVAART, company assigned to the tax number BE01256256103. The company HOF O.L.V. HEMELVAART is located at the address: NAALDENSTRAAT 19; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in HOF O.L.V. HEMELVAART were not found.
The main activity of HOF O.L.V. HEMELVAART is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOF O.L.V. HEMELVAART is not available. You also can look at reviews of HOF O.L.V. HEMELVAART, open positions, location of HOF O.L.V. HEMELVAART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOF O.L.V. HEMELVAART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOF O.L.V. HEMELVAART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOF O.L.V. HEMELVAART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOF O.L.V. HEMELVAART, employees, financial statistics.