CHANT DES OISEAUX

Contactgegevens CHANT DES OISEAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHANT DES OISEAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHANT DES OISEAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE COURCELLES 12; 6044; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71452007 (+32-71452007) 71452007 (+32-71452007)

Fax (fax): +32 (61) 307-66-49 +32 (61) 307-66-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHANT DES OISEAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHANT DES OISEAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHANT DES OISEAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHANT DES OISEAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHANT DES OISEAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHANT DES OISEAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHANT DES OISEAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHANT DES OISEAUX
Products information CHANT DES OISEAUX

BTW identificatienummer (tax): BE07007324218
Ondernemingsnummer: 4072601318
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CHANT DES OISEAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHANT DES OISEAUX
(Get full report from official database of BE for CHANT DES OISEAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHANT DES OISEAUX
Addition kinds of activities for CHANT DES OISEAUX

317100. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
514802. Groenten | Vegetables
799799. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
07119903. Ploegen diensten | Plowing services
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
50990701. Antiques | Antiques
75139900. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec

Werken bij CHANT DES OISEAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHANT DES OISEAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHANT DES OISEAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHANT DES OISEAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Studentenjob inpakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Studentenjob

    Je zal voornamelijk instaan voor de inpak van textiel, en dit gedurende enkele dagen in de week/maand.

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van CHANT DES OISEAUX in sociale netwerken
Look for responds of CHANT DES OISEAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHANT DES OISEAUX. Laat een reactie achter voor CHANT DES OISEAUX. CHANT DES OISEAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHANT DES OISEAUX. Leave a respond for CHANT DES OISEAUX. CHANT DES OISEAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHANT DES OISEAUX op de google maps. Adres en contacten CHANT DES OISEAUX
Location of CHANT DES OISEAUX on the google maps. Address and contacts of CHANT DES OISEAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come CHANT DES OISEAUX CHANT DES OISEAUX: EDDY LE JEUNE | JUNIOR STEPS | SOCIALIST. MUTUALITEITEN | Laury's Tavern | Englebert W

Other related companies as CHANT DES OISEAUX: EDDY LE JEUNE | JUNIOR STEPS | SOCIALIST. MUTUALITEITEN | Laury's Tavern | Englebert W

CHANT DES OISEAUX is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHANT DES OISEAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007324218. Het bedrijf CHANT DES OISEAUX bevindt zich op het adres: RUE DE COURCELLES 12; 6044; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in CHANT DES OISEAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHANT DES OISEAUX is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHANT DES OISEAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHANT DES OISEAUX, openstaande posities, locatie van CHANT DES OISEAUX op de kaart.

CHANT DES OISEAUX is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHANT DES OISEAUX, company assigned to the tax number BE07007324218. The company CHANT DES OISEAUX is located at the address: RUE DE COURCELLES 12; 6044; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in CHANT DES OISEAUX were not found.
The main activity of CHANT DES OISEAUX is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHANT DES OISEAUX is not available. You also can look at reviews of CHANT DES OISEAUX, open positions, location of CHANT DES OISEAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHANT DES OISEAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHANT DES OISEAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHANT DES OISEAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHANT DES OISEAUX, employees, financial statistics.