PAUL RAMPELBERGH

Contactgegevens PAUL RAMPELBERGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL RAMPELBERGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL RAMPELBERGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIPPELOSTRAAT 48; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52333670 (+32-52333670) 52333670 (+32-52333670)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL RAMPELBERGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL RAMPELBERGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL RAMPELBERGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL RAMPELBERGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL RAMPELBERGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL RAMPELBERGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL RAMPELBERGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL RAMPELBERGH
Products information PAUL RAMPELBERGH

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in PAUL RAMPELBERGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL RAMPELBERGH
(Get full report from official database of BE for PAUL RAMPELBERGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL RAMPELBERGH
Addition kinds of activities for PAUL RAMPELBERGH

8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
24369902. Multiplex, naaldhout | Plywood, softwood
24990701. Stoel riet, rotan of riet | Chair cane, rattan or reed
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
59320201. Kunstvoorwerpen, antiek | Art objects, antique
80110108. oncoloog | Oncologist

Werken bij PAUL RAMPELBERGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL RAMPELBERGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL RAMPELBERGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL RAMPELBERGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van PAUL RAMPELBERGH in sociale netwerken
Look for responds of PAUL RAMPELBERGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL RAMPELBERGH. Laat een reactie achter voor PAUL RAMPELBERGH. PAUL RAMPELBERGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL RAMPELBERGH. Leave a respond for PAUL RAMPELBERGH. PAUL RAMPELBERGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL RAMPELBERGH op de google maps. Adres en contacten PAUL RAMPELBERGH
Location of PAUL RAMPELBERGH on the google maps. Address and contacts of PAUL RAMPELBERGH

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL RAMPELBERGH PAUL RAMPELBERGH: HUIS ELEGANZA | Animmo BVBA | Delporte C | KERAMAG BELGIUM | VALO

Other related companies as PAUL RAMPELBERGH: HUIS ELEGANZA | Animmo BVBA | Delporte C | KERAMAG BELGIUM | VALO

PAUL RAMPELBERGH is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL RAMPELBERGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf PAUL RAMPELBERGH bevindt zich op het adres: LIPPELOSTRAAT 48; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in PAUL RAMPELBERGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL RAMPELBERGH is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL RAMPELBERGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL RAMPELBERGH, openstaande posities, locatie van PAUL RAMPELBERGH op de kaart.

PAUL RAMPELBERGH is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL RAMPELBERGH, company assigned to the tax number BE06072662353. The company PAUL RAMPELBERGH is located at the address: LIPPELOSTRAAT 48; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in PAUL RAMPELBERGH were not found.
The main activity of PAUL RAMPELBERGH is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL RAMPELBERGH is not available. You also can look at reviews of PAUL RAMPELBERGH, open positions, location of PAUL RAMPELBERGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL RAMPELBERGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL RAMPELBERGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL RAMPELBERGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL RAMPELBERGH, employees, financial statistics.