AU P'TIT BONHEUR

Contactgegevens AU P'TIT BONHEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU P'TIT BONHEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU P'TIT BONHEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EGLISE 17; 7623; BRUNEHAUT, België

Telefoon (phone): 69345950 (+32-69345950) 69345950 (+32-69345950)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU P'TIT BONHEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU P'TIT BONHEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU P'TIT BONHEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU P'TIT BONHEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU P'TIT BONHEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU P'TIT BONHEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU P'TIT BONHEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU P'TIT BONHEUR
Products information AU P'TIT BONHEUR

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in AU P'TIT BONHEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU P'TIT BONHEUR
(Get full report from official database of BE for AU P'TIT BONHEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU P'TIT BONHEUR
Addition kinds of activities for AU P'TIT BONHEUR

02599903. Fazant boerderij | Pheasant farm
34790102. Graveren sieraden, zilverwerk of metaal | Engraving jewelry, silverware, or metal
39140509. Trofeeën, roestvrij staal | Trophies, stainless steel
50319900. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
59930000. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
79990102. Tennisbanen, buiten / binnen: niet-lidmaatschap | Tennis courts, outdoor/indoor: non-membership
79990303. Squashclub, niet-lidmaatschap | Squash club, non-membership
86219900. Professionele organisaties, nec | Professional organizations, nec

Werken bij AU P'TIT BONHEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU P'TIT BONHEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU P'TIT BONHEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU P'TIT BONHEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

  • Bloemist (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een bloemist.

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

  • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van AU P'TIT BONHEUR in sociale netwerken
Look for responds of AU P'TIT BONHEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU P'TIT BONHEUR. Laat een reactie achter voor AU P'TIT BONHEUR. AU P'TIT BONHEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU P'TIT BONHEUR. Leave a respond for AU P'TIT BONHEUR. AU P'TIT BONHEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU P'TIT BONHEUR op de google maps. Adres en contacten AU P'TIT BONHEUR
Location of AU P'TIT BONHEUR on the google maps. Address and contacts of AU P'TIT BONHEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come AU P'TIT BONHEUR AU P'TIT BONHEUR: GRAUS´ADMIN.& SERVICEBED. | FRANK DELBECQUE | Alpha Solutions 2000 SA | Freddy | Luff David

Other related companies as AU P'TIT BONHEUR: GRAUS´ADMIN.& SERVICEBED. | FRANK DELBECQUE | Alpha Solutions 2000 SA | Freddy | Luff David

AU P'TIT BONHEUR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU P'TIT BONHEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf AU P'TIT BONHEUR bevindt zich op het adres: RUE DE L'EGLISE 17; 7623; BRUNEHAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in AU P'TIT BONHEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU P'TIT BONHEUR is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU P'TIT BONHEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU P'TIT BONHEUR, openstaande posities, locatie van AU P'TIT BONHEUR op de kaart.

AU P'TIT BONHEUR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU P'TIT BONHEUR, company assigned to the tax number BE02104400634. The company AU P'TIT BONHEUR is located at the address: RUE DE L'EGLISE 17; 7623; BRUNEHAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in AU P'TIT BONHEUR were not found.
The main activity of AU P'TIT BONHEUR is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AU P'TIT BONHEUR is not available. You also can look at reviews of AU P'TIT BONHEUR, open positions, location of AU P'TIT BONHEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU P'TIT BONHEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU P'TIT BONHEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU P'TIT BONHEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU P'TIT BONHEUR, employees, financial statistics.