MARION N. & M.-L.

Contactgegevens MARION N. & M.-L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARION N. & M.-L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARION N. & M.-L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PETITE-HOUR 6; 5563; HOUYET, België

Telefoon (phone): 82666199 (+32-82666199) 82666199 (+32-82666199)

Fax (fax): +32 (67) 135-89-46 +32 (67) 135-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARION N. & M.-L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARION N. & M.-L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARION N. & M.-L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARION N. & M.-L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARION N. & M.-L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARION N. & M.-L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARION N. & M.-L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARION N. & M.-L.
Products information MARION N. & M.-L.

BTW identificatienummer (tax): BE01020324707
Ondernemingsnummer: 4495025634
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MARION N. & M.-L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARION N. & M.-L.
(Get full report from official database of BE for MARION N. & M.-L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARION N. & M.-L.
Addition kinds of activities for MARION N. & M.-L.

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
3769. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
333902. Edele metalen | Precious metals
874800. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
26210402. Boek papier | Book paper
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
32629904. Servies, glanzend china | Tableware, vitreous china
38250301. Ammeters, nec | Ammeters, nec
42120301. Lumber (log) trucking, lokaal | Lumber (log) trucking, local

Werken bij MARION N. & M.-L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARION N. & M.-L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARION N. & M.-L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARION N. & M.-L.. Looking for open vacancies in other companies

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van MARION N. & M.-L. in sociale netwerken
Look for responds of MARION N. & M.-L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARION N. & M.-L.. Laat een reactie achter voor MARION N. & M.-L.. MARION N. & M.-L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARION N. & M.-L.. Leave a respond for MARION N. & M.-L.. MARION N. & M.-L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARION N. & M.-L. op de google maps. Adres en contacten MARION N. & M.-L.
Location of MARION N. & M.-L. on the google maps. Address and contacts of MARION N. & M.-L.

Andere gerelateerde bedrijven als come MARION N. & M.-L. MARION N. & M.-L.: Saey Niek Bouwbedrijf BVBA | LE FOYER MONCEAU S/SAMBRE | FRANCISCUS DAMOISEAUX | LIGNE'S | ROBERT CORNEZ

Other related companies as MARION N. & M.-L.: Saey Niek Bouwbedrijf BVBA | LE FOYER MONCEAU S/SAMBRE | FRANCISCUS DAMOISEAUX | LIGNE'S | ROBERT CORNEZ

MARION N. & M.-L. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARION N. & M.-L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020324707. Het bedrijf MARION N. & M.-L. bevindt zich op het adres: PETITE-HOUR 6; 5563; HOUYET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in MARION N. & M.-L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARION N. & M.-L. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARION N. & M.-L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARION N. & M.-L., openstaande posities, locatie van MARION N. & M.-L. op de kaart.

MARION N. & M.-L. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARION N. & M.-L., company assigned to the tax number BE01020324707. The company MARION N. & M.-L. is located at the address: PETITE-HOUR 6; 5563; HOUYET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in MARION N. & M.-L. were not found.
The main activity of MARION N. & M.-L. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARION N. & M.-L. is not available. You also can look at reviews of MARION N. & M.-L., open positions, location of MARION N. & M.-L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARION N. & M.-L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARION N. & M.-L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARION N. & M.-L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARION N. & M.-L., employees, financial statistics.