Saey Niek Bouwbedrijf BVBA

Contactgegevens Saey Niek Bouwbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saey Niek Bouwbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saey Niek Bouwbedrijf BVBA

Regio (region): Vorst, België

Adres (address): Hogevorst 52 9968 Assenede, België

Telefoon (phone): +32 (83) 180-34-96 +32 (83) 180-34-96

Fax (fax): +32 (71) 559-15-24 +32 (71) 559-15-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saey Niek Bouwbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saey Niek Bouwbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saey Niek Bouwbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saey Niek Bouwbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saey Niek Bouwbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saey Niek Bouwbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saey Niek Bouwbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saey Niek Bouwbedrijf BVBA
Products information Saey Niek Bouwbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09986267089
Ondernemingsnummer: 4148956298
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Saey Niek Bouwbedrijf BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saey Niek Bouwbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Saey Niek Bouwbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saey Niek Bouwbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Saey Niek Bouwbedrijf BVBA

22579901. Verven en afwerken cirkelvormige breien stoffen | Dyeing and finishing circular knit fabrics
23969900. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
33310101. Blister koper | Blister copper
34290100. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
48129901. Mobiele telefoondiensten | Cellular telephone services
50230305. Vensterafdekkende onderdelen en accessoires | Window covering parts and accessories
59420000. Boekwinkels | Book stores

Werken bij Saey Niek Bouwbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saey Niek Bouwbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saey Niek Bouwbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saey Niek Bouwbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in distributie van goederen in de automotive sector. Zijn we op zoek naar magazijniers.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van Saey Niek Bouwbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Saey Niek Bouwbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saey Niek Bouwbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Saey Niek Bouwbedrijf BVBA. Saey Niek Bouwbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saey Niek Bouwbedrijf BVBA. Leave a respond for Saey Niek Bouwbedrijf BVBA. Saey Niek Bouwbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saey Niek Bouwbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Saey Niek Bouwbedrijf BVBA
Location of Saey Niek Bouwbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Saey Niek Bouwbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Saey Niek Bouwbedrijf BVBA Saey Niek Bouwbedrijf BVBA: FLLAWAESE J | DECLEIR | EMMANUEL DEBODE | FE. LOUPPE GAUTHIER | Blue Dolphin BVBA

Other related companies as Saey Niek Bouwbedrijf BVBA: FLLAWAESE J | DECLEIR | EMMANUEL DEBODE | FE. LOUPPE GAUTHIER | Blue Dolphin BVBA

Saey Niek Bouwbedrijf BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Vorst, België. De volledige naam van het bedrijf is Saey Niek Bouwbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09986267089. Het bedrijf Saey Niek Bouwbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Hogevorst 52 9968 Assenede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 568,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Saey Niek Bouwbedrijf BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saey Niek Bouwbedrijf BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saey Niek Bouwbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saey Niek Bouwbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Saey Niek Bouwbedrijf BVBA op de kaart.

Saey Niek Bouwbedrijf BVBA is a company, that was registered 1986 in Vorst region, Belgium. Full name of company is Saey Niek Bouwbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE09986267089. The company Saey Niek Bouwbedrijf BVBA is located at the address: Hogevorst 52 9968 Assenede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 568,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Saey Niek Bouwbedrijf BVBA were not found.
The main activity of Saey Niek Bouwbedrijf BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Saey Niek Bouwbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Saey Niek Bouwbedrijf BVBA, open positions, location of Saey Niek Bouwbedrijf BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saey Niek Bouwbedrijf BVBA, Vorst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saey Niek Bouwbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saey Niek Bouwbedrijf BVBA, Vorst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saey Niek Bouwbedrijf BVBA, employees, financial statistics.