HUBERT NIX

Contactgegevens HUBERT NIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBERT NIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBERT NIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DROEGWEIDE 25; 4851; PLOMBIERES/PLOMBIERES, België

Telefoon (phone): 87784258 (+32-87784258) 87784258 (+32-87784258)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBERT NIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBERT NIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBERT NIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBERT NIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBERT NIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBERT NIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBERT NIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBERT NIX
Products information HUBERT NIX

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in HUBERT NIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBERT NIX
(Get full report from official database of BE for HUBERT NIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBERT NIX
Addition kinds of activities for HUBERT NIX

24349901. Vanities, badkamer: hout | Vanities, bathroom: wood
28190604. Isotopen, radioactief | Isotopes, radioactive
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
51590102. Katoen of katoen linters, land kopers | Cotton or cotton linters, country buyers
72180203. Industriële uniforme levering | Industrial uniform supply

Werken bij HUBERT NIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBERT NIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBERT NIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBERT NIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

Zoek naar antwoorden van HUBERT NIX in sociale netwerken
Look for responds of HUBERT NIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBERT NIX. Laat een reactie achter voor HUBERT NIX. HUBERT NIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBERT NIX. Leave a respond for HUBERT NIX. HUBERT NIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBERT NIX op de google maps. Adres en contacten HUBERT NIX
Location of HUBERT NIX on the google maps. Address and contacts of HUBERT NIX

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBERT NIX HUBERT NIX: Swimat SPRL | Kapsalon Marina & Karen | Wheaton C | DE MERIDIAAN | SANDERUS NV

Other related companies as HUBERT NIX: Swimat SPRL | Kapsalon Marina & Karen | Wheaton C | DE MERIDIAAN | SANDERUS NV

HUBERT NIX is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBERT NIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf HUBERT NIX bevindt zich op het adres: DROEGWEIDE 25; 4851; PLOMBIERES/PLOMBIERES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in HUBERT NIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUBERT NIX is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBERT NIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBERT NIX, openstaande posities, locatie van HUBERT NIX op de kaart.

HUBERT NIX is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBERT NIX, company assigned to the tax number BE01458404541. The company HUBERT NIX is located at the address: DROEGWEIDE 25; 4851; PLOMBIERES/PLOMBIERES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in HUBERT NIX were not found.
The main activity of HUBERT NIX is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBERT NIX is not available. You also can look at reviews of HUBERT NIX, open positions, location of HUBERT NIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBERT NIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBERT NIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBERT NIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBERT NIX, employees, financial statistics.