Raoul Radu & Fils SPRL

Contactgegevens Raoul Radu & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raoul Radu & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raoul Radu & Fils SPRL

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Chaussée de Namur 72 5360 Natoye (Hamois), België

Telefoon (phone): +32 (56) 727-93-60 +32 (56) 727-93-60

Fax (fax): +32 (11) 510-77-94 +32 (11) 510-77-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raoul Radu & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raoul Radu & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raoul Radu & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raoul Radu & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raoul Radu & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raoul Radu & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raoul Radu & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raoul Radu & Fils SPRL
Products information Raoul Radu & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02244201660
Ondernemingsnummer: 1544097900
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Raoul Radu & Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raoul Radu & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Raoul Radu & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raoul Radu & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Raoul Radu & Fils SPRL

5983. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
357803. Bankmachines | Banking machines
14229904. Dolomiet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Dolomite, crushed and broken-quarrying
20759904. Sojabonenolie, gededeoriseerd | Soybean oil, deodorized
35560401. Brouwerijen en Mouters 'machines | Brewers' and maltsters' machinery
39310114. Muziekrollen, geperforeerd | Music rolls, perforated
50230102. China | China

Werken bij Raoul Radu & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raoul Radu & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raoul Radu & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raoul Radu & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • Bandenmonteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • huishoudhulp via dienstencheques (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DC CLIPS

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp via dienstencheques regio Gruitrode-Opoeteren/Dorne-Opglabbeek

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van Raoul Radu & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Raoul Radu & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raoul Radu & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Raoul Radu & Fils SPRL. Raoul Radu & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raoul Radu & Fils SPRL. Leave a respond for Raoul Radu & Fils SPRL. Raoul Radu & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raoul Radu & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Raoul Radu & Fils SPRL
Location of Raoul Radu & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Raoul Radu & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Raoul Radu & Fils SPRL Raoul Radu & Fils SPRL: LUC CARION | Cornelis C SPRL | WALTER GRANDPR? | ROEMERS | Duoprint NV

Other related companies as Raoul Radu & Fils SPRL: LUC CARION | Cornelis C SPRL | WALTER GRANDPR? | ROEMERS | Duoprint NV

Raoul Radu & Fils SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is Raoul Radu & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02244201660. Het bedrijf Raoul Radu & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Namur 72 5360 Natoye (Hamois). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 243,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Raoul Radu & Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Raoul Radu & Fils SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raoul Radu & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raoul Radu & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Raoul Radu & Fils SPRL op de kaart.

Raoul Radu & Fils SPRL is a company, that was registered 1997 in Namur region, Belgium. Full name of company is Raoul Radu & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE02244201660. The company Raoul Radu & Fils SPRL is located at the address: Chaussée de Namur 72 5360 Natoye (Hamois). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 243,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - House building. Products created in Raoul Radu & Fils SPRL were not found.
The main activity of Raoul Radu & Fils SPRL is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Raoul Radu & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Raoul Radu & Fils SPRL, open positions, location of Raoul Radu & Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raoul Radu & Fils SPRL, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raoul Radu & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raoul Radu & Fils SPRL, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raoul Radu & Fils SPRL, employees, financial statistics.