Gilain Jean-François

Contactgegevens Gilain Jean-François: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gilain Jean-François: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gilain Jean-François

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fétis 67 5500 Dinant, België

Telefoon (phone): +32 (12) 186-42-45 +32 (12) 186-42-45

Fax (fax): +32 (65) 672-40-82 +32 (65) 672-40-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gilain Jean-François: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gilain Jean-François"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gilain Jean-François"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gilain Jean-François, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gilain Jean-François. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gilain Jean-François, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gilain Jean-François. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gilain Jean-François
Products information Gilain Jean-François

BTW identificatienummer (tax): BE07517639160
Ondernemingsnummer: 3161285400
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Gilain Jean-François zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gilain Jean-François
(Get full report from official database of BE for Gilain Jean-François)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gilain Jean-François
Addition kinds of activities for Gilain Jean-François

355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
369502. Magnetische tape | Magnetic tape
516912. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
799910. Tentoonstelling en carnaval operatie diensten | Exhibition and carnival operation services
34449909. Metalen specialiteiten, niet gestempeld | Sheet metal specialties, not stamped
56210103. Kledingwinkels | Dress shops
58130105. Taverne (drinkplaatsen) | Tavern (drinking places)
92240401. Brandbescherming, federale overheid | Fire protection, federal government

Werken bij Gilain Jean-François: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gilain Jean-François: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gilain Jean-François. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gilain Jean-François. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Student winkelbediende supermarkt voor de maand september (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Beernem gaan we op zoek naar studenten die vrij zijn tijdens de maand september Taken: Je zal de kassa bedienen Aanvullen van brood, zuivel, non food Bestellingen in de rekken zetten Werken volgens FIFO- systeem Stock aanvullen

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Chauffeur C Dagdienst onmiddellijke opstart m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch en groeiend bedrijf in Breezijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C voor dagdienst! Je zal tijdens het werk gebruik maken van een bouwkraan om de vracht te kunnen verplaatsen.

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van Gilain Jean-François in sociale netwerken
Look for responds of Gilain Jean-François in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gilain Jean-François. Laat een reactie achter voor Gilain Jean-François. Gilain Jean-François bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gilain Jean-François. Leave a respond for Gilain Jean-François. Gilain Jean-François on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gilain Jean-François op de google maps. Adres en contacten Gilain Jean-François
Location of Gilain Jean-François on the google maps. Address and contacts of Gilain Jean-François

Andere gerelateerde bedrijven als come Gilain Jean-François Gilain Jean-François: COIFFURE HILKRI | VERMEIRE JAN EN WIM | Van Essche A en Zn | RIK VAN LOOY | TH?R?SE VERZELE

Other related companies as Gilain Jean-François: COIFFURE HILKRI | VERMEIRE JAN EN WIM | Van Essche A en Zn | RIK VAN LOOY | TH?R?SE VERZELE

Gilain Jean-François is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gilain Jean-François, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07517639160. Het bedrijf Gilain Jean-François bevindt zich op het adres: Rue Fétis 67 5500 Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Gilain Jean-François zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gilain Jean-François is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gilain Jean-François is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gilain Jean-François, openstaande posities, locatie van Gilain Jean-François op de kaart.

Gilain Jean-François is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gilain Jean-François, company assigned to the tax number BE07517639160. The company Gilain Jean-François is located at the address: Rue Fétis 67 5500 Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Gilain Jean-François were not found.
The main activity of Gilain Jean-François is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gilain Jean-François is not available. You also can look at reviews of Gilain Jean-François, open positions, location of Gilain Jean-François on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gilain Jean-François, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gilain Jean-François, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gilain Jean-François, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gilain Jean-François, employees, financial statistics.