ANDRE VAN LAERE

Contactgegevens ANDRE VAN LAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VAN LAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VAN LAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOMEERSSTRAAT 18; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52213833 (+32-52213833) 52213833 (+32-52213833)

Fax (fax): +32 (64) 784-17-99 +32 (64) 784-17-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VAN LAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VAN LAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VAN LAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VAN LAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VAN LAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VAN LAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VAN LAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VAN LAERE
Products information ANDRE VAN LAERE

BTW identificatienummer (tax): BE09979400634
Ondernemingsnummer: 4369506835
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ANDRE VAN LAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VAN LAERE
(Get full report from official database of BE for ANDRE VAN LAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VAN LAERE
Addition kinds of activities for ANDRE VAN LAERE

278201. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
382403. Voertuiginstrumenten | Vehicle instruments
17999910. Epoxy applicatie | Epoxy application
20330202. Jellies, eetbaar, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Jellies, edible, including imitation: in cans, jars, etc.
35560402. Distillery machines | Distillery machinery
59949901. Magazine stand | Magazine stand
97119902. Leger | Army

Werken bij ANDRE VAN LAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VAN LAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VAN LAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VAN LAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • Schrijnwerker / plaatser spanplafonds (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de plaatsing van een spanwand en of plafond en alle daarbij horende schrijnwerk en of verlichting. Laden van de bestelwagen Je vult het logboek aan & neemt het mee naar de werf Controleren van de staat van de werf Positioneren van lichtpunten in samenspraak met architect, klant en / of projectleider Plaatsen en afregelen custom fittings voor verlichting, ventilatie,airco... Je plaatst een canvas, softsound, skylight of wonderwall Je plaats en sluit de verlichting aan Je past milieu-, welzijn- en veiligheidsvoorschriften toe Je zorgt voor reiniging werf en zorgvuldig vrijmaken van alle geplaatste bescherming

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van ANDRE VAN LAERE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VAN LAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VAN LAERE. Laat een reactie achter voor ANDRE VAN LAERE. ANDRE VAN LAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VAN LAERE. Leave a respond for ANDRE VAN LAERE. ANDRE VAN LAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VAN LAERE op de google maps. Adres en contacten ANDRE VAN LAERE
Location of ANDRE VAN LAERE on the google maps. Address and contacts of ANDRE VAN LAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VAN LAERE ANDRE VAN LAERE: DEPREZ L. | L. VAN HELSHOECHT | D. WEYNS | DOMINIQUE VAN MALLEGHEM | HOME AUX VIEUX PUITS

Other related companies as ANDRE VAN LAERE: DEPREZ L. | L. VAN HELSHOECHT | D. WEYNS | DOMINIQUE VAN MALLEGHEM | HOME AUX VIEUX PUITS

ANDRE VAN LAERE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VAN LAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09979400634. Het bedrijf ANDRE VAN LAERE bevindt zich op het adres: LOMEERSSTRAAT 18; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 714,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ANDRE VAN LAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE VAN LAERE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VAN LAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VAN LAERE, openstaande posities, locatie van ANDRE VAN LAERE op de kaart.

ANDRE VAN LAERE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE VAN LAERE, company assigned to the tax number BE09979400634. The company ANDRE VAN LAERE is located at the address: LOMEERSSTRAAT 18; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 714,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in ANDRE VAN LAERE were not found.
The main activity of ANDRE VAN LAERE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VAN LAERE is not available. You also can look at reviews of ANDRE VAN LAERE, open positions, location of ANDRE VAN LAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VAN LAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VAN LAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VAN LAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VAN LAERE, employees, financial statistics.