ANDRE BAUDEWYNS

Contactgegevens ANDRE BAUDEWYNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE BAUDEWYNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE BAUDEWYNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOERESTRAAT 23; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93602410 (+32-93602410) 93602410 (+32-93602410)

Fax (fax): +32 (53) 805-35-98 +32 (53) 805-35-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE BAUDEWYNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE BAUDEWYNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE BAUDEWYNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE BAUDEWYNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE BAUDEWYNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE BAUDEWYNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE BAUDEWYNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE BAUDEWYNS
Products information ANDRE BAUDEWYNS

BTW identificatienummer (tax): BE09457550048
Ondernemingsnummer: 3131347656
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ANDRE BAUDEWYNS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE BAUDEWYNS
(Get full report from official database of BE for ANDRE BAUDEWYNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE BAUDEWYNS
Addition kinds of activities for ANDRE BAUDEWYNS

011200. Rijst | Rice
39990600. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts
50440102. Machines toevoegen | Adding machines
76990201. Tank reparatie | Tank repair
79480105. Bootwedstrijden | Boat racing

Werken bij ANDRE BAUDEWYNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE BAUDEWYNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE BAUDEWYNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE BAUDEWYNS. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van ANDRE BAUDEWYNS in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE BAUDEWYNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE BAUDEWYNS. Laat een reactie achter voor ANDRE BAUDEWYNS. ANDRE BAUDEWYNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE BAUDEWYNS. Leave a respond for ANDRE BAUDEWYNS. ANDRE BAUDEWYNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE BAUDEWYNS op de google maps. Adres en contacten ANDRE BAUDEWYNS
Location of ANDRE BAUDEWYNS on the google maps. Address and contacts of ANDRE BAUDEWYNS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE BAUDEWYNS ANDRE BAUDEWYNS: Decoratie Geysen NV | CHRISTIAENSEN | FA. BOSCO | SPORT & FREIZIT HECK | DECOF BVBA

Other related companies as ANDRE BAUDEWYNS: Decoratie Geysen NV | CHRISTIAENSEN | FA. BOSCO | SPORT & FREIZIT HECK | DECOF BVBA

ANDRE BAUDEWYNS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE BAUDEWYNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09457550048. Het bedrijf ANDRE BAUDEWYNS bevindt zich op het adres: BOERESTRAAT 23; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 600,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ANDRE BAUDEWYNS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE BAUDEWYNS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE BAUDEWYNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE BAUDEWYNS, openstaande posities, locatie van ANDRE BAUDEWYNS op de kaart.

ANDRE BAUDEWYNS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE BAUDEWYNS, company assigned to the tax number BE09457550048. The company ANDRE BAUDEWYNS is located at the address: BOERESTRAAT 23; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 600,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in ANDRE BAUDEWYNS were not found.
The main activity of ANDRE BAUDEWYNS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE BAUDEWYNS is not available. You also can look at reviews of ANDRE BAUDEWYNS, open positions, location of ANDRE BAUDEWYNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE BAUDEWYNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE BAUDEWYNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE BAUDEWYNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE BAUDEWYNS, employees, financial statistics.