HOF TER DAELMEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • HOF TER DAELMEN
Private companiesForestry • HOF TER DAELMEN

Contactgegevens HOF TER DAELMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOF TER DAELMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOF TER DAELMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 36; 9920; LOVENDEGEM, België

Telefoon (phone): 93726983 (+32-93726983) 93726983 (+32-93726983)

Fax (fax): +32 (86) 245-98-24 +32 (86) 245-98-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOF TER DAELMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOF TER DAELMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOF TER DAELMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOF TER DAELMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOF TER DAELMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOF TER DAELMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOF TER DAELMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOF TER DAELMEN
Products information HOF TER DAELMEN

BTW identificatienummer (tax): BE05194854736
Ondernemingsnummer: 6849121093
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HOF TER DAELMEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOF TER DAELMEN
(Get full report from official database of BE for HOF TER DAELMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOF TER DAELMEN
Addition kinds of activities for HOF TER DAELMEN

653103. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
02729904. Mule boerderij | Mule farm
32720801. Grave markers, beton | Grave markers, concrete
34829900. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
73890311. Window trimming service | Window trimming service

Werken bij HOF TER DAELMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOF TER DAELMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOF TER DAELMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOF TER DAELMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

Zoek naar antwoorden van HOF TER DAELMEN in sociale netwerken
Look for responds of HOF TER DAELMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOF TER DAELMEN. Laat een reactie achter voor HOF TER DAELMEN. HOF TER DAELMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOF TER DAELMEN. Leave a respond for HOF TER DAELMEN. HOF TER DAELMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOF TER DAELMEN op de google maps. Adres en contacten HOF TER DAELMEN
Location of HOF TER DAELMEN on the google maps. Address and contacts of HOF TER DAELMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOF TER DAELMEN HOF TER DAELMEN: Avanti | FAREYDOUN BVBA | EMIEL VAN CANNEYT | EURO OPTICS BVBA | W. DE PLECKER

Other related companies as HOF TER DAELMEN: Avanti | FAREYDOUN BVBA | EMIEL VAN CANNEYT | EURO OPTICS BVBA | W. DE PLECKER

HOF TER DAELMEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOF TER DAELMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05194854736. Het bedrijf HOF TER DAELMEN bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 36; 9920; LOVENDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in HOF TER DAELMEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOF TER DAELMEN is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOF TER DAELMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOF TER DAELMEN, openstaande posities, locatie van HOF TER DAELMEN op de kaart.

HOF TER DAELMEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOF TER DAELMEN, company assigned to the tax number BE05194854736. The company HOF TER DAELMEN is located at the address: VAARTSTRAAT 36; 9920; LOVENDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Voedingsspeciaalzaken. Products created in HOF TER DAELMEN were not found.
The main activity of HOF TER DAELMEN is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOF TER DAELMEN is not available. You also can look at reviews of HOF TER DAELMEN, open positions, location of HOF TER DAELMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOF TER DAELMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOF TER DAELMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOF TER DAELMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOF TER DAELMEN, employees, financial statistics.