VERMEULEN KRIS AVEVE

Contactgegevens VERMEULEN KRIS AVEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMEULEN KRIS AVEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMEULEN KRIS AVEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRICHTERHOEK 18; 2430; EINDHOUT, België

Telefoon (phone): 14867399 (+32-14867399) 14867399 (+32-14867399)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMEULEN KRIS AVEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMEULEN KRIS AVEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMEULEN KRIS AVEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMEULEN KRIS AVEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMEULEN KRIS AVEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMEULEN KRIS AVEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMEULEN KRIS AVEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMEULEN KRIS AVEVE
Products information VERMEULEN KRIS AVEVE

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Vermicides,Pesticides. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens.

Product categorie (product category): Royal Canin. Articles de jardin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMEULEN KRIS AVEVE
(Get full report from official database of BE for VERMEULEN KRIS AVEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMEULEN KRIS AVEVE
Addition kinds of activities for VERMEULEN KRIS AVEVE

147500. Fosfaat steen | Phosphate rock
308899. Kunststof loodgieterij | Plastics plumbing fixtures, nec
314200. Huis slippers | House slippers
721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
17419906. Vuurvaste of zure baksteen metselwerk | Refractory or acid brick masonry
20330200. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
31720203. Gevallen, sieraden | Cases, jewelry
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing

Werken bij VERMEULEN KRIS AVEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMEULEN KRIS AVEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMEULEN KRIS AVEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMEULEN KRIS AVEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Zoek naar antwoorden van VERMEULEN KRIS AVEVE in sociale netwerken
Look for responds of VERMEULEN KRIS AVEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMEULEN KRIS AVEVE. Laat een reactie achter voor VERMEULEN KRIS AVEVE. VERMEULEN KRIS AVEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMEULEN KRIS AVEVE. Leave a respond for VERMEULEN KRIS AVEVE. VERMEULEN KRIS AVEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMEULEN KRIS AVEVE op de google maps. Adres en contacten VERMEULEN KRIS AVEVE
Location of VERMEULEN KRIS AVEVE on the google maps. Address and contacts of VERMEULEN KRIS AVEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMEULEN KRIS AVEVE VERMEULEN KRIS AVEVE: DE BOEKETTERIE | DRUCO | ALEX OPSOMER | GEBROEDERS SEBREGHTS | YVES BOUCAU

Other related companies as VERMEULEN KRIS AVEVE: DE BOEKETTERIE | DRUCO | ALEX OPSOMER | GEBROEDERS SEBREGHTS | YVES BOUCAU

VERMEULEN KRIS AVEVE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMEULEN KRIS AVEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf VERMEULEN KRIS AVEVE bevindt zich op het adres: TRICHTERHOEK 18; 2430; EINDHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Royal Canin. Articles de jardin. Lijst met producten zijn Produits: Vermicides,Pesticides. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
De hoofdactiviteit van VERMEULEN KRIS AVEVE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMEULEN KRIS AVEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMEULEN KRIS AVEVE, openstaande posities, locatie van VERMEULEN KRIS AVEVE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERMEULEN KRIS AVEVE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERMEULEN KRIS AVEVE, company assigned to the tax number BE07931549072. The company VERMEULEN KRIS AVEVE is located at the address: TRICHTERHOEK 18; 2430; EINDHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Royal Canin. Articles de jardin. List of products are Produits: Vermicides,Pesticides. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
The main activity of VERMEULEN KRIS AVEVE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMEULEN KRIS AVEVE is not available. You also can look at reviews of VERMEULEN KRIS AVEVE, open positions, location of VERMEULEN KRIS AVEVE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMEULEN KRIS AVEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMEULEN KRIS AVEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMEULEN KRIS AVEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMEULEN KRIS AVEVE, employees, financial statistics.