PLOVIJT CHRISTIAAN

Contactgegevens PLOVIJT CHRISTIAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLOVIJT CHRISTIAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLOVIJT CHRISTIAAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHAUWBROEKSTRAAT; 9930; ZOMERGEM, België

Telefoon (phone): 93727225 (+32-93727225) 93727225 (+32-93727225)

Fax (fax): +32 (53) 623-17-11 +32 (53) 623-17-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLOVIJT CHRISTIAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLOVIJT CHRISTIAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLOVIJT CHRISTIAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLOVIJT CHRISTIAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLOVIJT CHRISTIAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLOVIJT CHRISTIAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLOVIJT CHRISTIAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLOVIJT CHRISTIAAN
Products information PLOVIJT CHRISTIAAN

BTW identificatienummer (tax): BE04248382568
Ondernemingsnummer: 4489807128
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in PLOVIJT CHRISTIAAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Royal Canin; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLOVIJT CHRISTIAAN
(Get full report from official database of BE for PLOVIJT CHRISTIAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLOVIJT CHRISTIAAN
Addition kinds of activities for PLOVIJT CHRISTIAAN

6321. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
327599. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec
355603. Roken of roosteren machines, inclusief ovens | Smoking or roasting machinery, including ovens
372802. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
16110102. Weg- en straatbordinstallatie | Highway and street sign installation
26210301. Absorberend papier | Absorbent paper
27210201. Stripboeken: uitgeverij en drukwerk | Comic books: publishing and printing
28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
30691504. Grommets, rubber | Grommets, rubber
38120116. gyroscopen | Gyroscopes

Werken bij PLOVIJT CHRISTIAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLOVIJT CHRISTIAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLOVIJT CHRISTIAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLOVIJT CHRISTIAAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

    Regio: KWAREMONT

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van PLOVIJT CHRISTIAAN in sociale netwerken
Look for responds of PLOVIJT CHRISTIAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLOVIJT CHRISTIAAN. Laat een reactie achter voor PLOVIJT CHRISTIAAN. PLOVIJT CHRISTIAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLOVIJT CHRISTIAAN. Leave a respond for PLOVIJT CHRISTIAAN. PLOVIJT CHRISTIAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLOVIJT CHRISTIAAN op de google maps. Adres en contacten PLOVIJT CHRISTIAAN
Location of PLOVIJT CHRISTIAAN on the google maps. Address and contacts of PLOVIJT CHRISTIAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come PLOVIJT CHRISTIAAN PLOVIJT CHRISTIAAN: Delforge Ets | Bunny's Wonderland | Rousseaux (Menuiserie) | APOTHEEK JASPERS | MARIA BRAECKEVELDT

Other related companies as PLOVIJT CHRISTIAAN: Delforge Ets | Bunny's Wonderland | Rousseaux (Menuiserie) | APOTHEEK JASPERS | MARIA BRAECKEVELDT

PLOVIJT CHRISTIAAN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLOVIJT CHRISTIAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04248382568. Het bedrijf PLOVIJT CHRISTIAAN bevindt zich op het adres: SCHAUWBROEKSTRAAT; 9930; ZOMERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Royal Canin; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in PLOVIJT CHRISTIAAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLOVIJT CHRISTIAAN is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLOVIJT CHRISTIAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLOVIJT CHRISTIAAN, openstaande posities, locatie van PLOVIJT CHRISTIAAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PLOVIJT CHRISTIAAN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLOVIJT CHRISTIAAN, company assigned to the tax number BE04248382568. The company PLOVIJT CHRISTIAAN is located at the address: SCHAUWBROEKSTRAAT; 9930; ZOMERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Royal Canin; Tuinbenodigdheden. Products created in PLOVIJT CHRISTIAAN were not found.
The main activity of PLOVIJT CHRISTIAAN is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PLOVIJT CHRISTIAAN is not available. You also can look at reviews of PLOVIJT CHRISTIAAN, open positions, location of PLOVIJT CHRISTIAAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLOVIJT CHRISTIAAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLOVIJT CHRISTIAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLOVIJT CHRISTIAAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLOVIJT CHRISTIAAN, employees, financial statistics.