HET EENDENHOF

Particuliere bedrijvenWatervervoer • HET EENDENHOF

Contactgegevens HET EENDENHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET EENDENHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET EENDENHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HILLESTRAAT 12; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50216041 (+32-50216041) 50216041 (+32-50216041)

Fax (fax): +32 (3) 568-53-33 +32 (3) 568-53-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET EENDENHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET EENDENHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET EENDENHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET EENDENHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET EENDENHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET EENDENHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET EENDENHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET EENDENHOF
Products information HET EENDENHOF

BTW identificatienummer (tax): BE05841674804
Ondernemingsnummer: 5873260498
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Aliments pour Animaux.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats.

Product categorie (product category): Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Céréales and aliments pour animaux Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET EENDENHOF
(Get full report from official database of BE for HET EENDENHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET EENDENHOF
Addition kinds of activities for HET EENDENHOF

32719914. Dak ballast blok, beton | Roof ballast block, concrete
36470000. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
38250322. Recorders, oscillografisch | Recorders, oscillographic
51990904. Sponzen (dier) | Sponges (animal)
76991600. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services

Werken bij HET EENDENHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET EENDENHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET EENDENHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET EENDENHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

Zoek naar antwoorden van HET EENDENHOF in sociale netwerken
Look for responds of HET EENDENHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET EENDENHOF. Laat een reactie achter voor HET EENDENHOF. HET EENDENHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET EENDENHOF. Leave a respond for HET EENDENHOF. HET EENDENHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET EENDENHOF op de google maps. Adres en contacten HET EENDENHOF
Location of HET EENDENHOF on the google maps. Address and contacts of HET EENDENHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come HET EENDENHOF HET EENDENHOF: ARMAND MINTEN | CENTRE M?DICAL MALOU | SALLE DE VENTE HEIRMAN | Janssens BVBA | VANDELANNOOTE

Other related companies as HET EENDENHOF: ARMAND MINTEN | CENTRE M?DICAL MALOU | SALLE DE VENTE HEIRMAN | Janssens BVBA | VANDELANNOOTE

HET EENDENHOF is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET EENDENHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05841674804. Het bedrijf HET EENDENHOF bevindt zich op het adres: HILLESTRAAT 12; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 618,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Céréales and aliments pour animaux Gr. Lijst met producten zijn Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Aliments pour Animaux.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
De hoofdactiviteit van HET EENDENHOF is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET EENDENHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET EENDENHOF, openstaande posities, locatie van HET EENDENHOF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HET EENDENHOF is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET EENDENHOF, company assigned to the tax number BE05841674804. The company HET EENDENHOF is located at the address: HILLESTRAAT 12; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 618,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Céréales and aliments pour animaux Gr. List of products are Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Aliments pour Animaux.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
The main activity of HET EENDENHOF is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HET EENDENHOF is not available. You also can look at reviews of HET EENDENHOF, open positions, location of HET EENDENHOF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET EENDENHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET EENDENHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET EENDENHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET EENDENHOF, employees, financial statistics.