VAN MOER EN CO BVBA

Contactgegevens VAN MOER EN CO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MOER EN CO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MOER EN CO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwlandstr 12 9120 Beveren, België

Telefoon (phone): 32.32 54 09 09 32.32 54 09 09

Fax (fax): 32.32 52 58 60 32.32 52 58 60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MOER EN CO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MOER EN CO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MOER EN CO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MOER EN CO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MOER EN CO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MOER EN CO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MOER EN CO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MOER EN CO BVBA
Products information VAN MOER EN CO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08693176269
Ondernemingsnummer: 3203033447
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MOER EN CO BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN MOER EN CO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MOER EN CO BVBA
Addition kinds of activities for VAN MOER EN CO BVBA

172103. Industrieel schilderij | Industrial painting
861102. Groeiersverenigingen | Growers' associations
01740000. Citrus vruchten | Citrus fruits
23950301. Appliqueing: voor de handel | Appliqueing: for the trade
29110304. Oliën, verlichtend | Oils, illuminating

Werken bij VAN MOER EN CO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MOER EN CO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MOER EN CO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MOER EN CO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

Zoek naar antwoorden van VAN MOER EN CO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN MOER EN CO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MOER EN CO BVBA. Laat een reactie achter voor VAN MOER EN CO BVBA. VAN MOER EN CO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MOER EN CO BVBA. Leave a respond for VAN MOER EN CO BVBA. VAN MOER EN CO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MOER EN CO BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN MOER EN CO BVBA
Location of VAN MOER EN CO BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN MOER EN CO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MOER EN CO BVBA VAN MOER EN CO BVBA: CORNة PORT-ROYAL CHOCOLATIER | ELECTRO PASSION | Compt'yn SPRL | B2Bconsult | C.P.S. - C.V.L.

Other related companies as VAN MOER EN CO BVBA: CORNة PORT-ROYAL CHOCOLATIER | ELECTRO PASSION | Compt'yn SPRL | B2Bconsult | C.P.S. - C.V.L.

VAN MOER EN CO BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MOER EN CO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08693176269. Het bedrijf VAN MOER EN CO BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwlandstr 12 9120 Beveren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van VAN MOER EN CO BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MOER EN CO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MOER EN CO BVBA, openstaande posities, locatie van VAN MOER EN CO BVBA op de kaart.

VAN MOER EN CO BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MOER EN CO BVBA, company assigned to the tax number BE08693176269. The company VAN MOER EN CO BVBA is located at the address: Nieuwlandstr 12 9120 Beveren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of VAN MOER EN CO BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MOER EN CO BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN MOER EN CO BVBA, open positions, location of VAN MOER EN CO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MOER EN CO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MOER EN CO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MOER EN CO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MOER EN CO BVBA, employees, financial statistics.