MICHEL KAYE

Contactgegevens MICHEL KAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL KAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL KAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ECOLES 12; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87542328 (+32-87542328) 87542328 (+32-87542328)

Fax (fax): +32 (86) 407-58-74 +32 (86) 407-58-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL KAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL KAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL KAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL KAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL KAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL KAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL KAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL KAYE
Products information MICHEL KAYE

BTW identificatienummer (tax): BE07371520996
Ondernemingsnummer: 8934600830
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL KAYE
(Get full report from official database of BE for MICHEL KAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL KAYE
Addition kinds of activities for MICHEL KAYE

345201. Pins | Pins
14790101. Oker mijnbouw | Ocher mining
20840100. wijnen | Wines
31110700. Industriele lederen producten | Industrial leather products
33130201. Legeringen, toevoeging, behalve koper: niet gemaakt in hoogovens | Alloys, additive, except copper: not made in blast furnaces
35310609. Graafmachines: kabel, clamshell, kraan, derrick, dragline, etc. | Excavators: cable, clamshell, crane, derrick, dragline, etc.
37310108. Zeilschepen, commercieel: bouw en reparatie | Sailing vessels, commercial: building and repairing
50940101. Bullion, edele metalen | Bullion, precious metals
51360300. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear

Werken bij MICHEL KAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL KAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL KAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL KAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

  • BIJVERDIENSTE MAANDAGOCHTEND EN/OF ZATERDAGOCHTEND VERKOOP (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die actief is in de pluimveesector zoekt Forum nog een student of bijverdiener! Je werkt de maandagochtend op de markt in Maldegem en/of de zaterdagochtend in Brugge. Takenpakket: - kraam opzetten - Verkopen kippen - Klanten bedienen - Voorraad aanvullen - Opruimen kraam

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Huishoudhulp/poetshulp, Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • Zorgkundige (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant een woonzorgcentrum in Overijse is Ombrelo op zoek naar een zorgkundige.

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

  • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

Zoek naar antwoorden van MICHEL KAYE in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL KAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL KAYE. Laat een reactie achter voor MICHEL KAYE. MICHEL KAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL KAYE. Leave a respond for MICHEL KAYE. MICHEL KAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL KAYE op de google maps. Adres en contacten MICHEL KAYE
Location of MICHEL KAYE on the google maps. Address and contacts of MICHEL KAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL KAYE MICHEL KAYE: Mathieu Patrice | POLICE F?D?RALE | COIFFURE INTERSTYLING | zgallery-art | MARINA BRENARD

Other related companies as MICHEL KAYE: Mathieu Patrice | POLICE F?D?RALE | COIFFURE INTERSTYLING | zgallery-art | MARINA BRENARD

MICHEL KAYE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL KAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07371520996. Het bedrijf MICHEL KAYE bevindt zich op het adres: RUE DES ECOLES 12; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van MICHEL KAYE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL KAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL KAYE, openstaande posities, locatie van MICHEL KAYE op de kaart.

MICHEL KAYE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL KAYE, company assigned to the tax number BE07371520996. The company MICHEL KAYE is located at the address: RUE DES ECOLES 12; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
The main activity of MICHEL KAYE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL KAYE is not available. You also can look at reviews of MICHEL KAYE, open positions, location of MICHEL KAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL KAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL KAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL KAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL KAYE, employees, financial statistics.