CARRELAGES YVES

Contactgegevens CARRELAGES YVES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARRELAGES YVES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARRELAGES YVES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FA?NES 92; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22685624 (+32-22685624) 22685624 (+32-22685624)

Fax (fax): +32 (19) 874-86-19 +32 (19) 874-86-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARRELAGES YVES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARRELAGES YVES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARRELAGES YVES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARRELAGES YVES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARRELAGES YVES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARRELAGES YVES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARRELAGES YVES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARRELAGES YVES
Products information CARRELAGES YVES

BTW identificatienummer (tax): BE09911285400
Ondernemingsnummer: 3677368164
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 561,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activités: Carreleurs.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARRELAGES YVES
(Get full report from official database of BE for CARRELAGES YVES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARRELAGES YVES
Addition kinds of activities for CARRELAGES YVES

239602. Kleding bevindingen en versieringen | Apparel findings and trimmings
01399900. Veldgewassen, behalve contantkorrels, nec, nec | Field crops, except cash grains, nec, nec
24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
34830100. Ammunitie componenten | Ammunition components
72130102. Handdoekvoorziening | Towel supply

Werken bij CARRELAGES YVES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARRELAGES YVES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARRELAGES YVES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARRELAGES YVES. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Operator schaafmachine (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

Zoek naar antwoorden van CARRELAGES YVES in sociale netwerken
Look for responds of CARRELAGES YVES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARRELAGES YVES. Laat een reactie achter voor CARRELAGES YVES. CARRELAGES YVES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARRELAGES YVES. Leave a respond for CARRELAGES YVES. CARRELAGES YVES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARRELAGES YVES op de google maps. Adres en contacten CARRELAGES YVES
Location of CARRELAGES YVES on the google maps. Address and contacts of CARRELAGES YVES

Andere gerelateerde bedrijven als come CARRELAGES YVES CARRELAGES YVES: Vreux C | DE BONEPUT TENNISCENTRUM BVBA | FERENT FRANCIS | MUZAK BELGIUM | TH. HEYMANS

Other related companies as CARRELAGES YVES: Vreux C | DE BONEPUT TENNISCENTRUM BVBA | FERENT FRANCIS | MUZAK BELGIUM | TH. HEYMANS

CARRELAGES YVES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARRELAGES YVES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09911285400. Het bedrijf CARRELAGES YVES bevindt zich op het adres: RUE DES FA?NES 92; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 561,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs..
De hoofdactiviteit van CARRELAGES YVES is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARRELAGES YVES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARRELAGES YVES, openstaande posities, locatie van CARRELAGES YVES op de kaart.

CARRELAGES YVES is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARRELAGES YVES, company assigned to the tax number BE09911285400. The company CARRELAGES YVES is located at the address: RUE DES FA?NES 92; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 561,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs..
The main activity of CARRELAGES YVES is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARRELAGES YVES is not available. You also can look at reviews of CARRELAGES YVES, open positions, location of CARRELAGES YVES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARRELAGES YVES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARRELAGES YVES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARRELAGES YVES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARRELAGES YVES, employees, financial statistics.