TEGELBEDRIJF PYL BERNARD

Contactgegevens TEGELBEDRIJF PYL BERNARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEGELBEDRIJF PYL BERNARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEGELBEDRIJF PYL BERNARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWAKKELSTRAAT 58; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37799063 (+32-37799063) 37799063 (+32-37799063)

Fax (fax): +32 (12) 743-71-12 +32 (12) 743-71-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEGELBEDRIJF PYL BERNARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEGELBEDRIJF PYL BERNARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEGELBEDRIJF PYL BERNARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEGELBEDRIJF PYL BERNARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEGELBEDRIJF PYL BERNARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEGELBEDRIJF PYL BERNARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEGELBEDRIJF PYL BERNARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEGELBEDRIJF PYL BERNARD
Products information TEGELBEDRIJF PYL BERNARD

BTW identificatienummer (tax): BE02023101806
Ondernemingsnummer: 6845825195
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Carreleurs.. Produits: Planchers.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEGELBEDRIJF PYL BERNARD
(Get full report from official database of BE for TEGELBEDRIJF PYL BERNARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEGELBEDRIJF PYL BERNARD
Addition kinds of activities for TEGELBEDRIJF PYL BERNARD

021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
782204. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution
922201. Vervolgende partijen | Prosecuting parties
953202. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
27919900. Typesetting, nec | Typesetting, nec
30890612. Synthetische hars afgewerkte producten, nec | Synthetic resin finished products, nec
31110605. Vellum leer | Vellum leather
34979911. Zinkfolie | Zinc foil
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive

Werken bij TEGELBEDRIJF PYL BERNARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEGELBEDRIJF PYL BERNARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEGELBEDRIJF PYL BERNARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEGELBEDRIJF PYL BERNARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van TEGELBEDRIJF PYL BERNARD in sociale netwerken
Look for responds of TEGELBEDRIJF PYL BERNARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEGELBEDRIJF PYL BERNARD. Laat een reactie achter voor TEGELBEDRIJF PYL BERNARD. TEGELBEDRIJF PYL BERNARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEGELBEDRIJF PYL BERNARD. Leave a respond for TEGELBEDRIJF PYL BERNARD. TEGELBEDRIJF PYL BERNARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEGELBEDRIJF PYL BERNARD op de google maps. Adres en contacten TEGELBEDRIJF PYL BERNARD
Location of TEGELBEDRIJF PYL BERNARD on the google maps. Address and contacts of TEGELBEDRIJF PYL BERNARD

Andere gerelateerde bedrijven als come TEGELBEDRIJF PYL BERNARD TEGELBEDRIJF PYL BERNARD: SVB Construct SPRL | MISS BEAUTة | JEAN HUEZ | DIENSTENCENTRUM HIERS | Vermeire-Defruyt BVBA

Other related companies as TEGELBEDRIJF PYL BERNARD: SVB Construct SPRL | MISS BEAUTة | JEAN HUEZ | DIENSTENCENTRUM HIERS | Vermeire-Defruyt BVBA

TEGELBEDRIJF PYL BERNARD is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEGELBEDRIJF PYL BERNARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02023101806. Het bedrijf TEGELBEDRIJF PYL BERNARD bevindt zich op het adres: KWAKKELSTRAAT 58; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 140,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Produits: Planchers..
De hoofdactiviteit van TEGELBEDRIJF PYL BERNARD is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEGELBEDRIJF PYL BERNARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEGELBEDRIJF PYL BERNARD, openstaande posities, locatie van TEGELBEDRIJF PYL BERNARD op de kaart.

TEGELBEDRIJF PYL BERNARD is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEGELBEDRIJF PYL BERNARD, company assigned to the tax number BE02023101806. The company TEGELBEDRIJF PYL BERNARD is located at the address: KWAKKELSTRAAT 58; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 140,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Revêtements de sols and murs. Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs.. Produits: Planchers..
The main activity of TEGELBEDRIJF PYL BERNARD is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TEGELBEDRIJF PYL BERNARD is not available. You also can look at reviews of TEGELBEDRIJF PYL BERNARD, open positions, location of TEGELBEDRIJF PYL BERNARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEGELBEDRIJF PYL BERNARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEGELBEDRIJF PYL BERNARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEGELBEDRIJF PYL BERNARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEGELBEDRIJF PYL BERNARD, employees, financial statistics.