RESTAURANT BAIN MARIE

Contactgegevens RESTAURANT BAIN MARIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT BAIN MARIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT BAIN MARIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 23; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 014286000^^014286020 (+32-014286000^^014286020) 014286000^^014286020 (+32-014286000^^014286020)

Fax (fax): +32 (64) 522-77-31 +32 (64) 522-77-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT BAIN MARIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT BAIN MARIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT BAIN MARIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT BAIN MARIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT BAIN MARIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT BAIN MARIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT BAIN MARIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT BAIN MARIE
Products information RESTAURANT BAIN MARIE

BTW identificatienummer (tax): BE03455444335
Ondernemingsnummer: 2238983154
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

restaurant.

Product categorie (product category): Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT BAIN MARIE
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT BAIN MARIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT BAIN MARIE
Addition kinds of activities for RESTAURANT BAIN MARIE

504601. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
725199. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
30210109. Pacs: rubber of rubber gesolde stof | Pacs: rubber or rubber soled fabric
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec

Werken bij RESTAURANT BAIN MARIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT BAIN MARIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT BAIN MARIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT BAIN MARIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT BAIN MARIE in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT BAIN MARIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT BAIN MARIE. Laat een reactie achter voor RESTAURANT BAIN MARIE. RESTAURANT BAIN MARIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT BAIN MARIE. Leave a respond for RESTAURANT BAIN MARIE. RESTAURANT BAIN MARIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT BAIN MARIE op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT BAIN MARIE
Location of RESTAURANT BAIN MARIE on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT BAIN MARIE

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT BAIN MARIE RESTAURANT BAIN MARIE: GEMEENT. PLAATSEL. BIBL. | Mannaerts M | RENE PYPENS | Coucke SA | J.V.S. BASKET ANTWERPEN

Other related companies as RESTAURANT BAIN MARIE: GEMEENT. PLAATSEL. BIBL. | Mannaerts M | RENE PYPENS | Coucke SA | J.V.S. BASKET ANTWERPEN

RESTAURANT BAIN MARIE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT BAIN MARIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03455444335. Het bedrijf RESTAURANT BAIN MARIE bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 23; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 111,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Lijst met producten zijn restaurant..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT BAIN MARIE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT BAIN MARIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT BAIN MARIE, openstaande posities, locatie van RESTAURANT BAIN MARIE op de kaart.

RESTAURANT BAIN MARIE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT BAIN MARIE, company assigned to the tax number BE03455444335. The company RESTAURANT BAIN MARIE is located at the address: GROTE MARKT 23; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 111,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. List of products are restaurant..
The main activity of RESTAURANT BAIN MARIE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT BAIN MARIE is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT BAIN MARIE, open positions, location of RESTAURANT BAIN MARIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT BAIN MARIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT BAIN MARIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT BAIN MARIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT BAIN MARIE, employees, financial statistics.